Mărirea penisului acasă - modalități și mijloace

dimensiune mică a penisului pentru bărbați

Dimensiunea penisului este o problemă de îngrijorare pentru un adolescent, dar chiar și după 20 de ani, când corpul nu mai crește, bărbații sunt îngrijorați dacă penisul este suficient de mare pentru a-și satisface iubitul. Intervenția chirurgicală este permisă numai conform indicațiilor. Prin urmare, cei care sunt nemulțumiți de ei înșiși încep să caute alte căi. Cum să mărești un membru acasă și ce este necesar pentru asta - există multe metode și tehnologii pentru auto-alungire, este important să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine.

Principalele modalități de a crește dimensiunea penisului

Dacă colectați informații dintr-o varietate de surse, analizați principalele metode, puteți selecta câteva dintre cele mai comune:

 • Petice speciale. Efectul lor este destul de îndoielnic.
 • Exerciții pentru a crește. Eficiența este, de asemenea, netestată de nimic.
 • Interventie chirurgicala. Este considerată o procedură nesigură care poate provoca o varietate de complicații.
 • Pompe de vid. Unele dintre ele pot aduce rezultate nesemnificative.
 • Geluri pe bază de ingrediente din plante. Elementele naturale alese cu grijă pot aduce rezultate bune.

"Cu cât mai mare cu atât mai bine". Din timpuri imemoriale, acest adevăr a fost transformat într-un adult - mai întâi, folclor cu adorarea falusului ca simbol al fertilității și al puterii, apoi prieteni neexperimentați și apoi - fete nemulțumite, ale căror remarci aveau ca scop doar umilirea demnității omului. Cu ce ajungem? Peste 50% dintre bărbații de vârstă reproductivă și mai în vârstă visează să adauge un cuplu, sau chiar mai mult, centimetri în penis.

Ce dimensiune a penisului este normală

Conform statisticilor, dimensiunea medie a penisului erect în întreaga lume variază de la 10 cm la 18 cm. Desigur, există abateri în sus și în jos, dar adesea acest lucru se datorează geografiei (sau rasei), eredității sau diferitelor patologii (în cazul dimensiunilor incredibil de mici sau mari).

Oamenii de știință au mai descoperit că, într-o stare calmă, lungimea penisului este de 9 cm, cu o abatere normală de 2 centimetri.

Atunci când au intervievat fete și femei de vârstă mijlocie despre dimensiunea penisului pe care o consideră optimă pentru o relație sexuală de succes, respondenții s-au concentrat pe grosimea organului genital masculin și nu pe lungimea acestuia. Potrivit fetelor, grosimea contează și cu cât este mai multă, cu atât au avut mai multă plăcere și au experimentat mai des un orgasm vaginal.

Măriți penisul acasă

Există mai multe modalități populare de a mări penisul acasă, pe net și la auz. Să aruncăm o privire la cele mai populare dintre ele și să ne dăm seama ce funcționează și ce este doar un truc de marketing pentru cei disperați.

Mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu

Da, da, ai auzit bine și nu ți s-a părut. Dimensiunea penisului poate fi mărită cu bicarbonat de sodiu obișnuit.

Unii reprezentanți ai medicinei alternative recomandă să luați zilnic 150 ml de apă cu o linguriță de sifon diluată în ea.

O astfel de soluție are un efect benefic asupra organismului, elimină toxinele și, prin urmare, îmbunătățește calitatea și durata actului sexual. Cu toate acestea, nu există date sigure care să confirme o creștere a penisului după administrarea unei soluții de sifon.

A doua modalitate de a crește penisul cu sifon este să faci băi calde. Luăm aceeași soluție despre care am vorbit puțin mai sus și punem în el organul genital masculin timp de 2-5 minute. Este recomandabil să faceți această procedură cu o oră - 40 de minute înainte de actul sexual.

Acțiunea acestei metode se datorează îmbunătățirii circulației sângelui și extinderii vaselor de sânge din penis. Adică, în timpul unei erecții, poți conta pe o creștere a dimensiunii tale obișnuite cu unul sau doi centimetri în lungime și la fel în lățime. Merită să luați în considerare faptul că regularitatea băilor calde cu sifon este importantă, deoarece efectul este temporar și nu se va întâmpla nimic de la un moment dat.

pompa de marire a penisului

Oamenii de știință vicleni au inventat un dispozitiv uimitor - o pompă specială pentru mărirea penisului acasă.

Pompa funcționează prin vid și este folosită nu numai pentru a crește dimensiunea penisului masculin, ci și pentru diferite boli, precum disfuncția erectilă, după o intervenție chirurgicală la prostată sau reabilitare după radioterapie. În general, un beneficiu solid și nimic mai mult.

Cum funcționează pompa

Îți pui penisul în pompă și creezi un efect de vid în interiorul acestuia cu o pompă manuală specială (sau apăsând un buton dacă pompa este electrică). Odată cu o creștere uniformă a presiunii, circulația sângelui în penis este activată și crește în dimensiune, și mult mai mult decât în timpul unei erecții naturale.

Avantaje și dezavantaje ale utilizării unei pompe pentru penis

Această metodă este cea mai inofensivă și dacă pompa este utilizată corect, este imposibil să vă răniți. Cu toate acestea, cu utilizarea frecventă, mici vânătăi și vânătăi pot apărea din cauza leziunilor vaselor de sânge care sunt aproape de piele.

Câți centimetri poate fi mărit un membru cu o pompă? Dacă credeți recenziile oamenilor reali, atunci 10 la sută cu siguranță. Cu toate acestea, rețineți că efectul măririi penisului nu durează pentru totdeauna, de obicei durează câteva ore și după un timp penisul revine la dimensiunea obișnuită.

Cu utilizarea regulată a pompei, puteți obține un efect permanent, dar în acest caz va trebui să fie folosit ani de zile în fiecare zi de mai multe ori. Și o astfel de frecvență te amenință cu edem limfatic și întunecarea pielii.

Exerciții pentru a crește dimensiunea bărbăției

Există mai multe exerciții pentru a crește dimensiunea penisului. Acestea au scopul de a întinde corpurile cavernoase ale penisului și vă pot aminti de un masaj erotic sau de masturbare cu un anumit set de reguli. Principala metodă de mărire a penisului acasă cu ajutorul exercițiilor se numește jelqing.

tehnica jelqing

Înainte de a face exercițiile, este necesar să încălziți corespunzător penisul. Acest lucru vă va proteja de răni și va minimiza durerea care poate apărea atunci când faceți exerciții prea activ.

Pregătiți un tampon de încălzire improvizat. Încinge puțină sare de masă într-o tigaie uscată și pune-o în șosetă. Alternativ, aplicați o șosetă caldă pe penis pentru a-l încălzi din toate părțile.

Dacă nu vrei să te deranjezi cu un tampon de încălzire, folosește o cârpă caldă și umedă sau fă o baie, dar nu sta prea mult.

După ce vă încălziți penisul, începeți să faceți jelqing.

 • Aplicați lubrifiant pe toată lungimea penisului.
 • Conectați degetul mare și arătătorul mâinii astfel încât să formeze o literă rotundă „o".
 • Începeți să vă mișcați penisul în sus și în jos, provocând puțină emoție, dar fără a duce la o erecție completă.
 • Acum, când vă mișcați, faceți un efort, ca și cum ați strânge penisul. Întinde inelul degetelor foarte încet (peste 30 de secunde) evitând în același timp capul penisului. 50 de repetări vor fi suficiente.
 • După aceea, puteți începe să strângeți cu palmele. Așezați penisul între palmele deschise și, cu puțin efort, strângeți-l timp de 10 secunde, apoi trageți-l în lateral și înainte. Repetați de 50 de ori.

Efectuând aceste exerciții simple de două ori pe zi, vei obține rezultate bune în mărirea penisului. Rețineți că cel mai important lucru în jelqing este regularitatea exercițiilor.

La o săptămână după începerea jelqing-ului, puteți crește numărul de repetări la 100 sau 200, la discreția și bunăstarea dumneavoastră.

Dacă credeți recenziile bărbaților care practică jelqing în mod continuu, în medie au reușit să crească cu 2 cm.

Crema pentru marirea penisului

Puteți găsi adesea reclame pentru diferite creme și unguente pentru a crește dimensiunea penisului masculin. Și uneori poate fi foarte tentant - dar ce zici, doar uns și deja câțiva centimetri în plus în circumferință și lungime.

De fapt, toate astfel de unguente au doar un efect temporar, deoarece compoziția lor provoacă o îmbunătățire locală a circulației sângelui și extinde corpurile cavernose care alcătuiesc penisul.

Compoziția acestor creme se bazează pe ingrediente naturale. De exemplu, pot conține extract de rădăcină de ghimbir, ciulin, ginseng, un complex de colagen pentru a îmbunătăți elasticitatea țesuturilor penisului și chiar niște taninuri.

pastile de penis mare

O altă invenție ingenioasă a medicinei moderne sunt pastilele și capsulele care măresc dimensiunea penisului. La fel ca unguentele, compoziția lor se bazează în primul rând pe ingrediente naturale, ceea ce reduce la minimum posibilele daune și prezența efectelor secundare în timpul administrării.

Pe lângă creșterea lungimii și grosimii penisului, producătorii de pastile promit de asemenea să crească libidoul, să îmbunătățească erecțiile și durata actului sexual. Unele îmbunătățesc, de asemenea, calitatea spermei și cresc șansele de concepție, ceea ce este bun pentru bărbații care plănuiesc să aibă copii.

Singurul negativ este că pastilele pentru mărirea penisului nu sunt atât de ușor de obținut, nu sunt vândute în fiecare sex shop și chiar și magazinele online sunt puține.

Și, desigur, nu există date confirmate științific care să infirme sau să dovedească capacitatea capsulelor de a influența pozitiv dimensiunea penisului, așa că metoda este foarte îndoielnică.

Alungirea penisului cu greutăți

Da, nu credeai. Unii oameni deosebit de riscanți atârnă greutăți de penis pentru a-l întinde și astfel a-i crește lungimea. Inutil să spun că aceasta este o distracție zadarnică care va duce, dacă nu la dezamăgire, atunci la leziuni și rupturi ale ligamentelor și corpului cavernos al penisului?

Nu încercați să agățați o ganteră de propriul penis, aveți grijă de voi și aveți grijă de posibili descendenți. : )

Mărirea penisului cu hormoni

Mărirea hormonală a penisului este posibilă, dar numai dacă aveți sub 15 ani. Asta e o dezamăgire. În caz contrar, vei câștiga o grămadă de efecte negative din luarea de hormoni.

În cercul culturiștilor, există opinia că administrarea hormonului gonadotropină are un efect benefic asupra penisului și provoacă creșterea acestuia. De fapt, vor exista mai multe efecte secundare de la o astfel de terapie. Da, gonadotropina îmbunătățește erecția și calitatea actului sexual, dar aici se termină toate avantajele și încep problemele, sau mai bine zis, insuficiența hormonală a organismului.

Există, de asemenea, o opinie că testosteronul este capabil să reia creșterea penisului și că ceea ce nu a crescut în perioada adolescenței în timpul unei creșteri a acestui hormon va „crește" în timpul terapiei hormonale. Dar, în practică, se dovedește că administrarea de testosteron are efect doar la 5% dintre cei care doresc să mărească dimensiunea penisului, ceea ce este comparabil cu eficiența zero.

produse farmaceutice

Acest grup include orice medicamente ai căror producători pretind că măresc dimensiunea organului după utilizare:

 • Pastile. Datorită unor substanțe precum tadalafil, o persoană îmbunătățește erecția, există o creștere a duratei actului sexual etc. Vârful erecției crește ușor dimensiunea penisului și duritatea acestuia, această din urmă calitate fiind foarte apreciată de femei.
 • Suplimente alimentare - Suplimentele alimentare nu pot fi considerate medicamente. Mai degrabă „vitaminele și oligoelementele" au un efect benefic și, cel mai important, inofensiv asupra organismului. Compoziția include ierburi și componente naturale, a căror acțiune îmbunătățește, de asemenea, funcționarea sistemului reproducător și funcția erectilă a organismului.

Rădăcina de ginseng, maca peruană, cordyceps, ginkgo biloba și alte ingrediente naturale sunt folosite în multe medicamente pentru sănătatea bărbaților și pentru creșterea dimensiunii.

Geluri, spray-uri și alte unguente care trebuie frecate în organele genitale înainte de sex. Guaranul, camforul, arginina și alte substanțe din compoziție fac ejacularea mai strălucitoare, sexul mai lung, iar penisul este mai gros și mai lung (dacă reducem descrierea marketerilor la fapte seci). Acțiunea acumulativă implică un efect mai puternic cu utilizarea prelungită.

Adevărul este că acțiunea tuturor medicamentelor se bazează pe îmbunătățirea circulației sângelui în penis. Pur și simplu, efectul este temporar, pacienții raportează o creștere a dimensiunii, dar odată ce încetați să luați medicamentul sau să utilizați gelul, efectul lor va dispărea treptat. Și, cu toate acestea, este o metodă sigură și accesibilă (comparativ cu aceeași greutate între picioare).

Chirurgie de mărire a penisului: rapidă și eficientă

În lumea modernă a chirurgiei plastice, operațiile de creștere a lungimii și lățimii penisului au devenit foarte populare. Să vedem cum se face acest lucru și, în general, de ce.

Creșterea lățimii penisului cu implanturi

Proteza peniană este indicată bărbaților cu disfuncție erectilă și oricăror boli (congenitale sau dobândite) care pot afecta capacitatea de a întreține actul sexual.

Toate protezele sunt selectate individual și, în funcție de tip și cost, au propriile caracteristici. Astfel, protezele de ultima generatie sunt proteze speciale gonflabile si hidraulice care se introduc in corpurile cavernose si indeplinesc functiile pierdute.

Mărirea penisului prin injecții

Pentru a crește lățimea și volumul penisului, se folosesc două tipuri de injecții.

Prima este introducerea propriului țesut adipos în penis și se numește lipolifting. Metodă incredibil de sigură și rapidă, reabilitarea durează nu mai mult de câteva zile.

Al doilea tip de injecție este umplerea cu acid hialuronic. Folosind o seringă cu microac, se injectează în penis un gel special, care umple spațiul de sub piele și mărește volumul penisului pe toată lungimea cu 1-2 cm.

Alungirea penisului cu intervenții chirurgicale

Ligamentotomia este denumirea operatiei de marire a lungimii penisului unui barbat, prin taierea ligamentului de sustinere al penisului. În medicina modernă, se folosește un laser care taie un ligament special care ține penisul în perineu.

Astfel, este posibilă creșterea lungimii penisului cu 3-5 cm, iar operația în sine nu va dura mai mult de 15 minute.

Utilizarea aparatelor

Dacă exercițiile presupun un efect cumulativ în timp, pentru un efect rapid, dar unic, un bărbat poate folosi dispozitive și instrumente speciale. Desigur, nu vor ajuta la creșterea unui organ, dar garantează bucuria de noi senzații din parametrii măriți ai falusului.

duze

Există multe duze care nu numai că vor adăuga grosime și lungime penisului, dar vor ajuta și la întărirea erecției, ceea ce înseamnă că și calitatea actului sexual crește. Duzele pot fi de tip închis și deschis, cele închise sunt mai potrivite pentru creșterea lungimii falusului.

fata este mulțumită de dimensiunea penisului unui bărbat

Este bine dacă duza este realizată dintr-un material elastic și flexibil, de exemplu, latex sau silicon. Creșterea maximă a lungimii falusului poate fi de + 10 cm, în medie, producătorii oferă + 3-6 cm. Duza reduce și sensibilitatea capului penisului, ceea ce înseamnă că prelungește actul sexual, rezolvând problema ejaculării precoce. .

Pompe

Un astfel de dispozitiv seamănă în exterior cu o pompă, principiul său de funcționare garantează o creștere a potenței, erecție și o îmbunătățire a calității vieții sexuale a unui bărbat, pe lângă creșterea dimensiunii organului. Dar principalul lucru este că pompa ajută un bărbat să obțină o erecție și chiar cu disfuncție erectilă prin vid, ceea ce face ca sângele să curgă către corpurile cavernoase.

Pompa de vid trebuie utilizată în felul următor:

 • penisul este uns cu cremă, după care este introdus în cilindrul dispozitivului;
 • aerul este pompat din cilindru, ceea ce duce la presiune asupra organului;
 • presiunea crește fluxul sanguin, crescând astfel lungimea și grosimea penisului;
 • manometrul incorporat regleaza presiunea asupra corpului;
 • Pompa trebuie utilizată înainte de actul sexual.

Rezultatul pe care îl promite pompa este de fapt temporar, așa că bărbații cu disfuncție erectilă și dimensiuni mici îl folosesc ca dispozitiv auxiliar.

Extendere

Un extender este un design special care este atașat de penis pentru a crește lungimea și grosimea acestuia, precum și pentru a elimina curbura. Principiul său de acțiune constă în tensiunea puternică a țesuturilor și expunerea prelungită. Din acest motiv, celulele corpurilor cavernose încep să se dividă și să crească.

Opinia expertului: Extenderul este singurul dispozitiv care are un rezultat terapeutic de lunga durata. Medicii aprobă utilizarea acestuia pentru a alinia corpul și a crește dimensiunea acestuia. Principalul lucru este ca acesta să fie utilizat sub supravegherea unui specialist, deoarece metoda implică riscuri mari de rănire.

Există mai multe tipuri de prelungitoare - buclă, vid și centură. Curea și dispozitivele de vid sunt considerate cele mai convenabile și eficiente, în timp ce dispozitivele cu buclă sunt mult mai ieftine. Este necesar să folosiți dispozitivul zilnic timp de câteva ore, de îndată ce corpul este obișnuit cu întinderea, extensia este răsucită pentru o nouă tensiune.

Cum să măriți rapid un membru acasă

Există multe modalități de a crește un membru al casei, în funcție de momentul rezultat:

 • jelqing - în complex puteți adăuga un centimetru într-o lună;
 • complexul Kegel;
 • masaj;
 • marfă;
 • creșterea medicamentelor;
 • extender - efect în două zile;
 • pompă de vid;
 • cremă;
 • duze.

"Sfat. Pentru a obține rezultate foarte rapid, alegerea unui singur remediu nu va ajuta, aveți nevoie de un efect complex și competent asupra organului.

Ce cale să alegi

Alegerea depinde de scopul final.

De exemplu:

 • stimularea fluxului sanguin, o creștere treptată a cavităților corpurilor cavernosi, îmbunătățirea erecției
  (gel, cremă, spray, pompă, băi cu sifon, miere, tehnici de masaj, nutriție, suplimente alimentare, tablete);
 • întinderea țesuturilor spongioase, cavernoase, ligamentelor
  (extender, cuier, exerciții, jelqing);
 • efect combinat
  - realizat printr-o combinație de metode.

Ultima opțiune oferă progresul maxim. Previne stagnarea, crește atracția, puterea de erecție. Rezultatul este o mărire ireversibilă a penisului.

Cum să măresc penisul într-o săptămână

Suspendarea sarcinilor

Agățarea greutăților pe penis este o modalitate rapidă, dar destul de traumatizantă. Greutatea acționează asupra ligamentelor cu corpii cavernosi, ceea ce ajută la întinderea lungimii și la creșterea penisului. O ușoară creștere a penisului este posibilă într-o săptămână, iar în 2 săptămâni este vizibil un rezultat de 1, 5-2 cm. Ce este necesar pentru creșterea organului masculin în 7 zile:

 • Preîncălziți penisul.
 • Fixați plasturele, care se fixează cu un șnur.
 • Agățați sarcina minimă.
 • Rămâneți în această stare până la jumătate de oră. Cu o amorțeală vizibilă, sarcina este îndepărtată.

Încărcarea crește în funcție de sentimentele omului. Dar acțiunile drastice pot dăuna și paraliza.

Extender

Un extender este un alt instrument care ajută la creșterea penisului într-o săptămână. Puteți alege aspirator, buclă sau curea. Looped este mai economic ca cost, dar nu oferă o asemenea comoditate ca alte tipuri. Esența extenderului este de a întinde falusul, astfel încât țesuturile să crească pentru a scăpa de disconfort. Rezultatul nu este pe termen scurt, dar dacă este abuzat, poate afecta potența. Se recomandă utilizarea până la două ore pe zi.

Folosind extenderul

Un extender este un dispozitiv care întinde un penis pentru a-l mări sau a-i corecta curbura. Dispozitivul funcționează pe principiul metodei de tracțiune. Ca răspuns la întinderea prelungită, celulele din organ se divid activ, crescând carnea. Alte părți ale corpului sunt, de asemenea, corectate în acest fel folosind un analog de extensie. Avantajele dispozitivului includ o creștere a penisului cu 4 cm în lungime, cu 2 cm în circumferință. Curbura penisului la utilizarea extenderului poate fi corectată cu 40%. Aparatul se poartă 4-6 ore pe zi. Acest timp al zilei este împărțit în mai multe părți. Cursul de tratament durează de la 6 la 8 luni. Când purtați dispozitivul, trebuie să urmați cu strictețe instrucțiunile și recomandările medicului.

Dezavantajele extenderului includ deteriorarea pielii, disconfort în timpul purtării. Dacă dispozitivul este utilizat incorect, poate apărea efectul opus.

Cum să mărești un penis în 5 minute

Creșterea instantanee fără consecințe și pentru totdeauna este un mit. În cinci minute, puteți aplica pentru scurt timp pompa. Dar aceasta este o măsură temporară pentru a crește dimensiunea și a susține potența. Pompa creează un vid care stimulează fluxul sanguin și crește erecția. Într-o oră, efectul va dispărea.

Aplicație:

 1. Penisul este tratat cu cremă și introdus în cilindru.
 2. Pentru a crea un vid, aerul este pompat. În acest caz, există presiune asupra penisului.
 3. Fluxul sanguin îmbunătățit asigură o creștere a volumului demnității masculine în 5 minute. Aparatul are un manometru.

pompă de vid

Un dispozitiv numit „pompa de vid" elimină aerul din jurul penisului, ceea ce determină fluxul de sânge către organ. Dispozitivul funcționează pe principiul unei pompe. Antrenamentul penisului cu o pompă arată astfel:

 1. Aparatul este pus pe orgă.
 2. Antrenamentul pentru începători durează 5 minute.
 3. Apoi, trebuie să antrenați corpul strict conform instrucțiunilor pentru pompă.

Înainte de a folosi aspiratorul, penisul este spălat și tratat cu o cremă. Erecția după aplicare are loc imediat. Creșterea volumului durează până la 2 ore.

Spre dezavantajele proceduriiinclude posibilul disconfort. Uneori apar mici hemoragii din cauza pompei. Nu utilizați dispozitivul mai mult de 20 de minute pe zi, pot apărea probleme cu sensibilitatea organului. Entuziasmul excesiv pentru pompă duce la efectul opus.

Cum să mărești un penis într-o singură zi

Pentru o zi, puteți obține atât un efect pe termen scurt, cât și unul permanent printr-o creștere operațională. Una dintre metodele sigure de creștere a penisului este o duză specială. Poate fi folosit deschis sau închis. Un astfel de dispozitiv este potrivit pentru o creștere pe termen lung a demnității și creșterea erecției. Pentru a prelungi este recomandat să alegeți un tip de duză închisă.

Este recomandat să alegeți un material mai moale pentru a menține sensibilitatea. Duzele din silicon și latex practic nu se simt. Un dispozitiv similar este utilizat timp de câteva ore. Mulți spun că în câteva zile rezultatul va fi vizibil. Și în trei zile deja bărbatul se simte mai bine în pat.

O atenție deosebită este acordată cremelor și gelurilor. Producătorul garantează rezultatul în 1 zi, dar depinde de funcțiile directe ale produsului. Există mai multe tipuri de medicamente:

 • pe termen scurt (acționează înainte de sex);
 • pe termen lung (efectul se realizează în aproximativ 2 zile);
 • ca ajutor: daca se folosesc in paralel si alte metode de marire a penisului.

Cea mai radicală metodă, asupra căreia nu fiecare bărbat o decide, este operația. De fapt, creșterea are loc în 3 zile, iar durata efectului este pe viață. Chirurgia este mai potrivită pentru bărbații care au abateri evidente în dezvoltarea penisului. Dacă penisul este mai mic de 11 cm în timpul erecției, intervenția chirurgicală poate fi permisă. Astfel de intervenții chirurgicale se fac pentru:

 1. Adăugări de lungime.
 2. Îngroşare.

„Un fapt important. Penisul este mărit chirurgical până la 4 cm. Operația este efectuată de un medic cu experiență sub anestezie locală. "

Creme, geluri, spray-uri

Unguentele și gelurile pentru mărirea penisului pot întări pielea penisului, pot provoca o erecție și pot crea fluxul de sânge către penis. Dar nu pot da penisului câțiva centimetri lungime, ca prin farmec. Este mai bine să folosiți creme și spray-uri într-un complex, combinând cu alte metode.

Gelurile și unguentele moderne pentru organele genitale conțin atât ingrediente naturale, cât și compuși chimici. Înainte de a utiliza acest sau acel remediu, trebuie să vă asigurați că nu există alergie la acesta. Pentru a face acest lucru, compoziția este testată pe o zonă mică a pielii.