Recenzii despre Erogen X

 • Floarea
  I-am făcut un cadou soțului meu, gelul de mărire a penisului Erogen X. Are o dimensiune normală, dar vreau sex mai mult decât un tip. Acum un adevărat prădător s-a trezit în el! Era entuziasmat de orice atingere. El nu a folosit gelul în nici un fel întreaga perioadă de dinaintea întâlnirii noastre, dar penisul lui era ceva mai lung, de asemenea mai gros.
  Erogen X
 • Dumitru
  De mult am vrut să cumpăr un astfel de produs. Am găsit gel Erogen X, l-am cumpărat și cu livrare. Gelul m-a ajutat, am efectuat masaj penis cu sprijinul lui de 2 ori pe zi. Gelul este bine aplicat, pur și simplu simt sentimente plăcute. Total pentru lună + 4 cm.
  Erogen X
 • Dumitru
  Am cumpărat Erogen X de pe site-ul oficial, deoarece înțeleg că într-un magazin elementar de pe internet, distribuitorii au adesea falsuri. A fost important pentru mine să înțeleg că folosesc de fapt un remediu original. Gelul m-a ajutat să-mi fac penisul mai gros și, de asemenea, să-l întind cu 4 centimetri. Rezultatul este salvat.
  Erogen X
 • Dumitru
  Erogen X este cel mai bun gel pe care l-am folosit vreodată. Mă străduiesc de mult să-mi măresc propriul penis, am doar zece cm, dar destul de mare în diametru. Femeile nu s-au plâns în niciun fel, dar mi-am dorit întotdeauna mai mult. Gelul m-a ajutat, acum este imediat evident că am un penis mare, de asemenea, nu mai provoacă probleme.
  Erogen X
 • Ion
  Gelul Erogen X m-a ajutat să găsesc o soluție la o problemă foarte delicată. Tânăra mea iubită mi-a spus că totul o satisface cu volumul meu, totuși, ca reprezentant al sexului mai puternic, am vrut mai mult de paisprezece cm. Erogen X a rezolvat această problemă într-o lună și jumătate cu ajutorul unui penis crescut cu 4 centimetri.
  Erogen X
Evaluarea utilizatorilor Erogen X
4.7
9