Instructiuni de folosire Erogen X

Instrucțiuni de utilizare a gelului Erogen X

Acest produs vine sub forma unui gel. Pentru a obține rezultatul dorit, tot ce trebuie să faceți este să masați gelul direct pe pielea penisului.

Cum se utilizează gelul pentru a stimula celulele de creștere din penis și pentru a obține beneficiul maxim? Cum se obține cel mai bun efect pentru a obține și a mări penisul cu 5 cm lungime, 2 cm diametru?

Va trebui să aplicați gelul strict conform instrucțiunilor de pe site, manualul pe hârtie poate fi găsit și pe ambalajul produsului. Pentru comoditate, compania producătorului actualizează constant instrucțiunile, adăugând noi informații.

Aplicați gelul pe penis în strat subțire de două ori pe zi, frecați cu mișcări de masaj plăcute până la absorbția completă. Folosiți gelul timp de 3 luni pentru creșterea structurii mobile a penisului atât în lungime, cât și în circumferință. Puteți utiliza gelul chiar înainte de actul sexual pentru a vă îmbunătăți erecția și a experimenta o senzație mai strălucitoare a acestui proces.

Instrucțiuni
Cum se utilizează Total
  1. Aplicați gelul de două ori pe zi într-un strat subțire până la absorbția completă.
  2. Gelul trebuie utilizat în decurs de o lună.
  3. Pentru o erecție și un rezultat mai bune, puteți aplica gelul înainte de actul sexual.
Mărirea proporțională a penisului în lungime și acoperire. Îmbunătățirea erecției în timpul actului sexual. Rezultate pe termen lung după aplicare.

Mărirea penisului va avea loc în prima săptămână de utilizare. De obicei, penisul crește cu 1-1, 5 cm pe săptămână, de asemenea, până la 7 cm pe lună. O perioadă de timp adecvată pentru utilizarea gelului este de 30 de zile. Folosiți fondurile în cursuri de 2-3 ori pe an.

După cum puteți vedea, nu este absolut nimic dificil pentru a utiliza Erogen X Gel și pentru a obține rezultate fără eforturi mari din partea dvs. Mulți bărbați din România au decis deja să achiziționeze și să utilizeze gelul, care servește drept semn de calitate pentru acest produs. Puteți găsi un număr mare de recenzii pe Internet și puteți vedea singur.

Indicații pentru utilizarea Erogen X

Indicații pentru utilizarea gelului Erogen X

Erogen X Gel poate fi utilizat de orice persoană cu vârsta peste 18 ani. Când ar trebui să vă gândiți la utilizarea acestui gel?

  • Erecție slabă și lentă.
  • Dimensiunea mică a penisului.
  • Raport sexual sau ejaculare prematură.
  • Dificultate cu dorința sexuală.


Contraindicații pentru utilizarea Erogen X

Gelul pentru extinderea penisului Erogen X se bazează pe tehnologia originală și constă, de asemenea, în întregime din ingrediente naturale. Nu există rezultate secundare după utilizare, nu există contraindicații pentru utilizarea medicamentului, cu o singură excepție. Nu utilizați gelul în nici un fel, în cazul în care aveți o susceptibilitate ridicată la componentele unice ale medicamentului. Nu utilizați gelul pe pielea deteriorată sau inflamată. Asigurați-vă că copiii nu folosesc acest produs. Nu expuneți gelul la temperaturi semnificative, păstrați-l într-o zonă uscată, rezistentă la lumină.

Nu uitați că acum există o ofertă personală atunci când cumpărați un gel pentru mărirea penisului Erogen X - un preț unic redus și o reducere de 50% la comanda pe site-ul oficial al producătorului.