Experiență de utilizare Erogen X

Experiență cu Erogen X Gel

Găsirea unei recenzii sau recenzii pozitive pe internet despre Erogen X este la fel de ușoară ca decojirea pere. Iată principalele beneficii ale gelului pe baza opiniilor și recenziilor clienților reali:

  • Aplicare ușoară și absorbție rapidă în piele.
  • Crește libidoul, rezistența și dorința de sex.
  • Are un efect bun asupra energiei și promovează un sentiment de satisfacție reciprocă.
  • Disponibil la un preț bun pe site-ul oficial al producătorului.

Experiența utilizării gelului Erogen X de la Vitaliy (orașul Helsinki)

Experiența utilizării gelului Erogen X de la Vitaly

Am avut întotdeauna probleme cu fetele, pentru că atunci când s-au apropiat de pat, am început să mă simt jenat și să mă înroșesc și să-mi fie frică să aud răspunsul, adică penisul meu este mult mai mic decât de obicei. Pentru a remedia acest lucru, am reușit să-mi măresc penisul cu Erogen X Gel.

Gelul conține un complex de componente care stimulează creșterea și elasticitatea penisului, iar acest lucru, desigur, nu îl va face de 2 ori mai mare, dar vă puteți baza pe o creștere de câțiva centimetri și, în acest caz, chiar și câțiva centimetri decid mult.

Mai exact, sunt mulțumit că în câteva luni penisul meu a crescut de la un modest de 14 centimetri la unul destul de decent 18, m-a ajutat serios în viața mea sexuală, în sfârșit mi-am luat propria prietenă permanentă. Nu a existat nicio întrebare mare despre cum să utilizați gelul, totul a fost destul de ușor și de înțeles.

Am aplicat gelul și am așteptat cu nerăbdare să o văd simțind cel puțin o mică adâncime. Dacă nu luați în considerare o procedură chirurgicală, atunci Erogen X este cea mai bună soluție dacă nu sunteți mulțumit de dimensiunea penisului și doriți ca acesta să fie puternic și să vă mărească erecția. Cu siguranță îi sfătuiesc pe toți.Experiența utilizării gelului Erogen X de la Vladislav (orașul Stockholm)

Experiența utilizării gelului Erogen X de la Vladislav

Da, după cum spui, nu contează dimensiunea, ci capacitatea de a o folosi și nu toate sunt fete care au nevoie de un bărbat cu un cocoș uriaș. Dar, cu o conversație sinceră, mulți vor susține că penisul ar trebui să aibă o lungime de cel puțin 15-16 cm, altfel pur și simplu nu vor putea vedea și simți bărbatul din pat.

În același timp, aveam doar 12 cm, ceea ce a provocat frică. Chiar și pe parcurs, în timpul terapiei, încă nu am reușit să rup complet cu acest complex și să mă simt plin de sex.

Când s-a aflat despre existența gelului Erogen X că a fost posibil să vă măriți penisul fără intervenție chirurgicală, am fost foarte fericit și am decis să aflu mai multe. De îndată ce am găsit site-ul oficial, am aflat că prin stimularea creșterii proteinelor în corpul penisului cu un gel, puteți obține rezultate excelente și vă puteți crește penisul până la 7 cm lungime. Și am comandat un gel și am început să-l folosesc, am decis să iau două odată.

Rezultatul nu este vizibil imediat, dar după câteva săptămâni de aplicare zilnică a gelului, penisul meu a devenit puțin mai gros și mai lung. După o lună, schimbarea dimensiunii a devenit vizibilă nu numai pentru mine, ci și pentru soția mea, penisul meu a devenit cu 5 cm mai mare. În acest moment mă simt mult mai încrezător ca bărbat, iar soția mea după sex mă privește într-un mod complet diferit decât înainte!