Ce exerciții pentru mărirea penisului există? de casa si simplu

In acest articol am adunat diverse exercitii si metode de marire a penisului, realizate, in majoritatea cazurilor, doar cu ajutorul mainilor. Aceste tehnici, atunci când sunt efectuate corespunzător, sunt absolut sigure pentru sănătate; în același timp, vă permit să adăugați centimetri la parametrii atât ai lungimii, cât și ai diametrului penisului.

Exercițiile manuale de mărire a penisului vă permit să obțineți un rezultat prelungit care va rămâne cu dvs. mult timp. După ce ai studiat metodele propuse mai jos, o poți alege pe cea potrivită pentru tine. Cu toate acestea, am dori să vă avertizăm că este foarte recomandat să consultați un medic medic înainte de a face oricare dintre aceste antrenamente pentru a vă ajuta să alegeți tehnica potrivită pentru dvs. și pentru a vă spune dacă o anumită metodă de mărire a penisului este potrivită pentru dvs.

Ce exerciții vă permit să creșteți penisul

exerciții de mărire a penisului

După cum am observat deja, pentru a efectua majoritatea tehnicilor manuale, veți avea nevoie doar de mâinile dvs. În unele cazuri, sunt utilizate dispozitive și dispozitive suplimentare. Exercițiile regulate vă permit să creșteți atât lungimea și volumul penisului, cât și, accentuat, capul acestuia. Pentru începători, recomandăm să înceapă cu jelqing, Kegel și alte exerciții de întindere a țesuturilor.

Apoi, obisnuindu-se cu aceste sarcini, trebuie crescuta intensitatea si durata antrenamentului. După ce ați stăpânit această etapă, vă puteți numi un utilizator avansat și puteți trece la utilizarea dispozitivelor speciale pentru mărirea penisului - de exemplu, încercați un extender sau suspendați o încărcătură.

Toate exercițiile fizice pentru mărirea penisului pot fi împărțite în două grupuri principale:

 • Tehnici de întindere. Aceste exerciții sunt concepute în primul rând pentru a crește lungimea penisului. Acestea includ întinderea manuală, precum și întinderea țesuturilor cu ajutorul unor dispozitive speciale - extensii, targi și umerase.
 • Tehnici vasculare. Un astfel de antrenament vă permite să creșteți volumul penisului datorită impactului activ asupra vaselor sale. Acestea includ exerciții precum: prindere, pompare, așezare pe penis, jelqing (parțial).

Jelqing pentru marirea penisului

jelqing pentru marirea penisului

Se crede că de la reprezentanții popoarelor arabe s-a răspândit o tehnică vasculară numită jelqing, efectuată cu ajutorul mâinilor. Aceasta este una dintre cele mai populare metode de mărire manuală a penisului și este inclusă în majoritatea programelor de exerciții.

Jelqing-ul se poate face atât solo, cât și ca stimulare suplimentară cu alte metode de mărire a penisului; și, de asemenea, - ca o încălzire înainte, de exemplu, de a folosi dispozitive speciale.

Avantajele jelqing-ului includ următoarele puncte:

 • La efectuarea exercițiilor sunt implicate doar mâinile;
 • Tehnica vă permite să lucrați atât pentru a crește lungimea penisului - atunci când efectuați jelqing într-o stare de erecție de 40-60%, cât și pentru a crește diametrul acestuia: în acest caz, exercițiile trebuie efectuate la un nivel de erecție de 80. %;
 • Jelqing îmbunătățește circulația sângelui și crește rezistența;
 • Ca bonus, se poate observa efectul creșterii libidoului.

În general, jelqing se referă la exerciții fizice simple. Cu toate acestea, acest exercițiu ajută la creșterea nu numai a trunchiului penisului, ci și a capului acestuia.

Jelq uscat

jelqing uscat pentru marirea penisului

În această versiune, exercițiile sunt efectuate fără utilizarea vreunui gel lubrifiant. Trebuie să începeți să vă mișcați încet și cu grijă. Această metodă este mai potrivită pentru utilizatorii avansați care au stăpânit deja prinderea corectă a inelului și sunt capabili să controleze nivelul de excitare în timpul apropierii.

Jelqing cu metoda umedă (jelq umed)

jelqing umed pentru mărirea penisului

Această metodă implică utilizarea unui lubrifiant, adică a unui gel lubrifiant special care vă permite să faceți exercițiul mai confortabil. Această opțiune este mai potrivită pentru utilizatorii începători.

Tehnica de execuție este următoarea:

 1. Când utilizați un lubrifiant, lubrifiantul trebuie aplicat pe organele genitale și răspândit ușor pe piele;
 2. Apoi trebuie să atingeți nivelul corect de erecție - în funcție de rezultatele dorite;
 3. Folosind degetul mare și arătătorul, creați o prindere inelară și plasați-o cât mai aproape de baza penisului;
 4. Aplicând o presiune medie cu această prindere, deplasați-vă cu atenție de-a lungul trunchiului și opriți-vă în fața capului;
 5. Mișcarea de mai sus contează ca un jelq. Ar trebui să dureze aproximativ două sau trei secunde;
 6. În timpul exercițiului, trebuie să vă schimbați periodic mâinile. Întreaga abordare ar trebui să dureze aproximativ 10 minute; în acest timp, de regulă, se fac aproximativ 250 de astfel de jeturi.

Strângeți jelq

stoarcere jelqing pentru marirea penisului

Această variantă de jelqing este concepută în primul rând pentru a crește diametrul penisului, dar poate funcționa și cu lungimea acestuia. Presiunea aplicată vă permite să întindeți membranele proteice ale corpurilor cavernosi ale țesuturilor penisului. Se recomandă să începeți această tehnică după câteva luni de jelqing uscat sau umed. În același timp, chiar și cu experiență, este necesar să începeți cu încărcări netede, crescând treptat intensitatea.

Metoda de executare:

 • Nivelul de excitare ar trebui să fie de la 60 la 95% - cu cât este mai mare acest indicator, cu atât penisul va crește mai intens;
 • Mâna dreaptă trebuie plasată pe baza penisului, făcând o prindere inelară și trăgând pielea înapoi;
 • Mâna a doua execută tehnica standard de jelqing; prinderea trebuie să fie puternică. Mâna se deplasează de la rădăcina penisului la cap;
 • În timpul exercițiului, este necesar din când în când să slăbiți ușor prinderea de la rădăcina penisului. Acest lucru va permite unei noi porțiuni de sânge să intre în organul genital și să mențină nivelul dorit de erecție.

Tehnici Aaron Kemmer

Una dintre cele mai cunoscute lucrări ale autorului este o carte care vorbește despre metoda de mărire a penisului într-un mod natural. Această carte poate fi găsită cu ușurință pe Internet; se citește destul de simplu, scris cu un anumit umor și un limbaj destul de bun. Aceste informații vor fi utile atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați în materie de mărire a penisului.

Acest text poate fi descărcat și transferat pe un telefon sau pe o carte electronică, astfel încât să fie convenabil să îl citiți în afara casei.

În munca sa, Aaron Kemmer se bazează pe date statistice. După ce ați citit cartea, veți putea afla despre ce rezultate pot fi obținute cu utilizarea regulată a tehnicilor manuale și a altor metode simple și accesibile de mărire a penisului. În el veți găsi diverse sfaturi și trucuri - inclusiv cele pentru acele cazuri în care pot apărea orice probleme.

NUP - metode conservatoare de mărire a penisului

metode conservatoare de mărire a penisului

Acest concept reprezintă mărirea naturală a penisului și este o tehnică manuală, conservatoare. Lucrarea de mărire a falusului are loc prin mărirea corpurilor cavernosi care alcătuiesc țesutul penisului și întinderea tunicii - adică albuginea și țesutul spongios. Toate acestea contribuie la creșterea atât a lungimii penisului, cât și a diametrului acestuia.

Cu ajutorul unor astfel de exerciții, mulți reprezentanți ai populației masculine au reușit să obțină rezultate notabile; aceste tehnici au și un efect pozitiv asupra corpului masculin și au proprietăți vindecătoare.

Obiectivele utilizării unor astfel de exerciții manuale includ:

 • O creștere a parametrilor penisului;
 • Obținerea unei erecții puternice de înaltă calitate;
 • A scăpa de problema ejaculării precoce.

Metodele și tehnicile legate de NUP sunt:

 • Utilizarea dispozitivelor și dispozitivelor speciale: extensii, expansoare, targi, pompe, încărcături suspendate, dispozitive pentru jelqing și așa mai departe;
 • Tehnici manuale - intindere, jelqing, prindere etc. ;
 • Ca fonduri suplimentare, se folosesc adesea preparate externe - creme, geluri și spray-uri pentru mărirea penisului, precum și suplimente pentru îmbunătățirea erecției și creșterea tonusului corpului.

Exerciții Kegel

<8_img_center>

Exercițiile Kegel nu au un efect direct asupra creșterii penisului, cu toate acestea, ele sunt un instrument puternic de susținere. Exercitiile Kegel pot creste tonusul si imbunatatesc functionarea muschilor asociati procesului de ejaculare; funcționează ca prevenire a incontinenței și a altor modificări în organism legate de vârstă; prelungește timpul posibil al contactului sexual; sporește senzațiile în timpul intimității.

Pentru a obține un efect pronunțat, exercițiile Kegel se recomandă a fi efectuate timp de 1, 5-2 luni de cel puțin 3-4 ori pe săptămână; ideal zilnic.

Înainte de a face cursuri, trebuie să înțelegeți ce mușchi ar trebui să funcționeze. Pentru a-l găsi, puteți face următoarele:

 • În timpul urinării, opriți procesul și simțiți ce mușchi se contractă în acest moment;
 • Cu o erecție maximă, încercați să efectuați o astfel de mișcare cu organul sexual, astfel încât să „sare". Simțiți mușchii care sunt implicați în această muncă.

Există mai multe opțiuni pentru a efectua exerciții Kegel:

 1. Țineți tensiunea timp de 10 secunde și apoi relaxați-vă pentru aceeași perioadă de timp. Efectuați această combinație de trei ori și odihniți-vă o jumătate de minut. Apoi, efectuați rapid combinații similare, în 5 secunde de 10 ori;
 2. Alternativ, strângeți și desfaceți mușchii timp de 5 secunde - faceți 10 astfel de abordări. Apoi, timp de zece secunde, faceți exercițiul în cel mai rapid ritm; după aceea, încercați să țineți apăsat timp de două minute.
 3. Strângeți și desfaceți rapid mușchii de 30 de ori; crește treptat numărul de astfel de seturi la 100. După aceea, de 3 ori trebuie să strângi și să desclești mușchii timp de 30 de secunde pe mișcare.
 4. Cea mai ușoară opțiune este să strângi și să desclești mușchii alternativ câteva minute pe zi; crește treptat timpul de apropiere până la o jumătate de oră.

întinderea penisului

Aceasta este poate una dintre cele mai populare metode de creștere a penisului - în primul rând, lungimea acestuia. Acest grup include diferite tehnici:

 • Întindere în formă de A. Funcționează cu întreaga suprafață a penisului. Mânerul în formă de inel este plasat în spatele capului semi-god, iar mâna a doua este plasată sub tija penisului. Întinderea este expulzată timp de 30 de secunde;
 • V-stretch. Captura poate fi directă sau inversă;
 • Jai stretch. Întindere ușoară; potrivit pentru începători sau ca încălzire;
 • <9_img_center>
 • bts stretch. Funcționează cu ligamentele superioare ale penisului; organul genital este retras înapoi, plasat între picioare cu ajutorul unei prinderi inelare inversate. Poziția trebuie deținută timp de cinci minute;
 • Tehnica Sadsak. Una dintre cele mai eficiente și puternice metode care vă permite să întindeți cât mai mult posibil membranele falusului. Efectuat pe un membru erect; nu este potrivit pentru incepatori. De la rădăcină la cap, este necesar să se creeze o îndoire lină;
 • Yuli (tehnica N. 3, extrem). Tehnica vasculară, care este, de asemenea, potrivită numai pentru utilizatorii avansați. Funcționează în principal cu circumferința penisului; cu toate acestea, permite și, într-o oarecare măsură, să mărească lungimea;
 • întindere manuală. Mișcările se efectuează cu mâinile uscate; circumferinta se face in spatele capului si organul este tras usor inainte si in lateral. Întinderea se efectuează timp de cinci secunde, câte 5-10 seturi în fiecare direcție; în timp, timpul total de reglare ar trebui să crească la cinci minute. Această tehnică este concepută în primul rând pentru a crește lungimea penisului.
întinderea manuală a penisului

Înainte de a efectua orice exercițiu de întindere a penisului, se recomandă preîncălzirea penisului - acest lucru se poate face cu o compresă înmuiată în apă fierbinte sau, ciudat - faceți un duș / baie fierbinte.

Acest lucru va ajuta la creșterea elasticității țesuturilor și a capacității lor de a se întinde, ceea ce va reduce riscul de rănire la minimum.

Masturbare

Masturbarea în sine nu afectează lungimea penisului - acest efect poate fi obținut prin combinarea lui cu tehnici manuale de întindere sau jelqing.

masturbare pentru marirea penisului

Cu toate acestea, o tehnică de masturbare competentă poate afecta pozitiv grosimea penisului, în special în partea de mijloc. În același timp, se crede că un proces prea frecvent și necorespunzător efectuat poate afecta negativ aspectul penisului.

În orice caz, pentru a crește penisul, se recomandă adăugarea altor exerciții la masturbare, inclusiv un masaj special.

masaj intim

masaj penisului pentru marirea

Masajul regulat al penisului, efectuat pe o perioadă lungă de timp, vă permite să obțineți o creștere a penisului atât în lungime, cât și în diametru. Există cazuri când creșterea în lungime a fost de 7 centimetri, iar în circumferință - 3 centimetri.

Primele rezultate pot fi văzute după o lună de practică regulată. Înainte de a efectua această tehnică, organul sexual trebuie pregătit prin încălzire - de exemplu, cu un duș fierbinte.

De asemenea, se recomandă utilizarea cremelor și gelurilor speciale care funcționează cu dimensiunea penisului ca lubrifiant. După aplicarea și împrăștierea lubrifiantului, executați Jai stretching ca o încălzire.

masaj intim pentru marirea penisului

Masajul intim în sine se efectuează după cum urmează:

 1. O prindere inelară, realizată cu degetul mare și arătător, este plasată la baza penisului și este ghidată de-a lungul tijei. După ce ați ajuns la cap, mențineți această poziție timp de 10 secunde;
 2. Apoi penisul trebuie prins împreună cu capul și tras la lungimea maximă posibilă, ținând această poziție timp de 30 de secunde. După aceea, faceți o scurtă pauză de 5-10 minute și repetați procedura.

Cât de mult poți crește un penis cu antrenament

Exercițiile manuale sunt considerate eficiente în problema măririi penisului. Cu toate acestea, pentru a vedea rezultatul, acestea trebuie să fie efectuate pentru o lungă perioadă de timp - după șase luni de antrenament regulat, se pot adăuga 2-3 centimetri la lungime și de la 1 cm la diametru.

Cât de mult îți poți mări penisul

Avantajele și dezavantajele tehnicilor manuale

Metodele manuale, cunoscute pentru eficacitatea lor în antrenamentul pentru mărirea penisului, au atât o serie de avantaje, cât și unele dezavantaje.

Avantajele includ:

 • Această metodă este o tehnică conservatoare - adică pentru a crește parametrii, nu este necesar să se recurgă la chirurgie plastică și cosmetologie prin injecție;
 • Efectul este prelungit; după încetarea antrenamentului, se poate observa o ușoară retrocedare - nu mai mult de 0, 5 cm;
 • Ca bonus, veți primi o creștere a libidoului, întărirea erecției și capacitatea de a vă recupera rapid de la stres;
 • Aceste tehnici nu necesită nicio cheltuială financiară; tehnicile manuale sunt ușor de implementat acasă.

Dintre minusuri, se poate remarca: necesitatea unor cursuri lungi și regulate pentru a obține un fel de efect; începătorii au un risc crescut de rănire a penisului; încărcările prea intense pot provoca senzații neplăcute și incomode.

Evaluare de mărire a penisului

Cele mai eficiente exerciții de mărire a penisului în rândul utilizatorilor sunt exercițiile de jelqing și întindere. Masajul este mai puțin popular; Exercițiile Kegel și masturbarea nu sunt considerate eficiente singure.

Execuție sigură

cum să efectuați în siguranță exerciții de mărire a penisului

După cum am observat deja, o tehnică analfabetă pentru efectuarea de exerciții manuale și încărcări prea intense poate provoca leziuni penisului. Aceste greșeli sunt tipice în special pentru noii veniți în această afacere. Iată cum să le eviți:

 • Nu neglijați încălzirea preliminară a penisului. Dacă nu vrei să faci un duș sau o baie fierbinte de fiecare dată, fă o compresă dintr-un prosop înmuiat în apă fierbinte sau folosește o pernă de încălzire improvizată dintr-un șosetă cu nisip fierbinte turnat în el;
 • Înainte de exercițiile principale, faceți o încălzire. În această calitate, puteți utiliza tehnica de stretching jai; trebuie făcut cel puțin două minute;
 • Aceste exerciții de mărire a penisului nu sunt efectuate la nivelul maxim de erecție - această regulă este deosebit de importantă pentru începători. Încercați să controlați nivelul de excitare;
 • Este necesar să urmați cu atenție instrucțiunile pentru implementarea corectă a unei anumite tehnici;
 • Sarcina trebuie crescută treptat și fără probleme;
 • Nu ar trebui să apară senzații dureroase în timpul orelor; daca le simti, acesta este un semnal ca exercitiile nu sunt executate corect.

In cele din urma

Exercițiile manuale sunt o modalitate ușoară și relativ sigură de a vă crește penisul acasă, fără costuri. Desigur, pentru a obține rezultatul, trebuie să vă aprovizionați cu răbdare și perseverență - în acest caz, efectul rezultat nu vă va dezamăgi.