Mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este o substanță cristalină fină care este utilizată în practica medicală ca neutralizant pentru arsuri și aciditate ridicată în stomac. Utilizarea sistematică a produsului are un efect benefic asupra funcționării organelor sistemului digestiv, prin urmare, unii bărbați îl folosesc pentru a crește potența și a crește dimensiunea penisului.

cuplu îndrăgostit

Dar, înainte de a vă mări penisul cu sifon, trebuie să vă familiarizați cu caracteristicile cheie ale utilizării pulberii albe. Sifonul are proprietăți antioxidante pronunțate (antioxidante), precum și capacitatea de a curăța vasele de sânge de pe plăcile de colesterol. Îmbunătățirea permeabilității capilarelor sanguine are un efect benefic asupra trofismului tisular, cu toate acestea, acest lucru nu afectează mărirea penisului. Un produs ieftin este foarte solicitat în rândul bărbaților care doresc să crească dimensiunea penisului. Cu toate acestea, puțini oameni știu că utilizarea bicarbonatului de sodiu pentru a corecta dimensiunea penisului practic nu dă efectul dorit.

Despre sifon

Bicarbonatul de sodiu (bicarbonat de sodiu) este o substanță netoxică care conține sarea acidă a sodiului și a acidului carbonic. Pulberea albă are un gust sărat, prin urmare, atunci când o cantitate mare de produs este administrată pe cale orală, apare adesea iritarea membranelor mucoase gastrointestinale. În medicina tradițională, soluția de bicarbonat de sodiu este adesea folosită ca remediu antiseptic sau arsuri la stomac. Substanța neutralizantă a acidului este recomandată pentru utilizare de către persoanele care suferă de aciditate ridicată pentru a preveni ulcerul de stomac.

Bicarbonatul de sodiu este în esență un alcalin, astfel încât utilizarea excesivă poate duce la deshidratare.

În medicina alternativă, bicarbonatul de sodiu este utilizat pentru vindecarea rănilor de pe suprafața pielii. Cu toate acestea, unii reprezentanți ai sexului puternic folosesc bicarbonat de sodiu pentru a corecta dimensiunea organului genital și pentru a spori potența. Potrivit experților, pulberea cristalină fină nu afectează în niciun fel microcirculația sângelui din penis. În plus, aplicarea sistematică a sifonului pe piele poate provoca iritații și boli dermatologice ale pielii.

Proprietăți utile ale sifonului

Este adevărat că bicarbonatul de sodiu mărește penisul? Trebuie remarcat imediat că substanța alcalinizantă nu afectează în mod direct procesul de dezvoltare a țesuturilor. Odată cu utilizarea corectă a produsului, nivelul de aciditate din organism este normalizat, ceea ce are un efect benefic asupra proceselor redox. Acesta este unul dintre motivele cheie pentru întărirea corpului în ansamblu și îmbunătățirea trofismului tisular.

Consumul de bicarbonat de sodiu în soluție va ajuta la normalizarea pH-ului din stomac, dar nu va afecta dimensiunea falusului. Este posibil să se mărească lungimea și lățimea organului genital fără intervenție chirurgicală, dar pentru aceasta este necesar să se utilizeze dispozitive medicale speciale (pompă de vid, extensor), a căror acțiune vizează întinderea țesuturilor. În acest caz, eficacitatea procedurii va deveni evidentă după aproximativ o lună de terapie.

Proprietățile terapeutice pronunțate ale bicarbonatului de sodiu includ:

Refacerea echilibrului acido-bazic

Bicarbonatul de sodiu face parte din limfocite și din plasma sanguină, prin urmare, utilizarea unei soluții de sodă ajută la alinierea echilibrului acido-bazic. Un medicament pregătit corespunzător va ajuta la curățarea organismului de substanțe toxice și toxine care încetinesc reacțiile biochimice. Acest lucru, la rândul său, va duce la o creștere a rezistenței organismului și accelerarea mitozei celulare. În acest caz, trebuie să utilizați cu atenție o soluție de sodă, deoarece un exces de produs din organism poate provoca deshidratare și dezvoltarea bolilor gastro-intestinale.

Accelerarea reacțiilor biochimice

Mărirea penisului cu sifon este imposibilă, deși produsul ajută într-adevăr la alcalinizarea corpului. O scădere a concentrației de substanțe toxice în sânge și țesuturile moi stimulează sinteza vitaminelor aminice, care includ tiamina (vitamina B1), colina (vitamina B4), piridoxina (vitamina B6), cobalamina (vitamina B12). Vitaminele B sunt incluse în compoziția suplimentelor alimentare pentru mărirea penisului. Dar, pentru a contribui cu adevărat la producerea cantității necesare de vitamine din organism, sifonul va trebui consumat în doze foarte mari, ceea ce este plin de consecințe cumplite.

Curățarea pereților vaselor de sânge de colesterol

Soda afectează metabolismul lipidic în țesuturi și, de asemenea, reduce concentrația așa-numitului colesterol „rău" din organism. Curățarea ulterioară a pereților vaselor de sânge de substanțe lipofile mărește diametrul interior al acestora. Dacă utilizați apă fierbinte cu sodă în doze mici, aceasta va restabili permeabilitatea capilară normală și circulația sângelui în țesuturi.

bicarbonat de sodiu pentru mărirea penisului

Potrivit experților, bicarbonatul de sodiu nu poate afecta cu adevărat funcția erectilă și fluxul de sânge către penis.

Aportul inadecvat de bicarbonat de sodiu duce la iritarea membranelor mucoase din tractul digestiv și balonare.

Mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu nu este doar imposibilă, ci și periculoasă. un exces de alcali din organism perturbă reacțiile biochimice din țesuturi. Prin urmare, înainte de mărirea penisului cu o substanță neutralizantă a acidului, ar trebui să consultați un urolog.

Efectul sifonului asupra sistemului reproductiv

Dezechilibrul hormonal este una dintre principalele cauze ale țesutului penis subdezvoltat. În acest caz, funcționarea sistemului endocrin este strâns legată de activitatea tractului gastro-intestinal. Dezvoltarea bolilor tractului digestiv la pubertate, în special incapacitatea intestinelor de a absorbi substanțele nutritive, duce adesea la o încălcare a nivelurilor hormonale. La rândul său, producția insuficientă de androgeni (testosteron) afectează negativ rata de dezvoltare a mușchilor și a țesutului erectil din penis.

Bicarbonatul de sodiu are un efect benefic asupra funcționării tractului digestiv, ceea ce împiedică dezvoltarea unui număr de patologii endocrine.

Cu toate acestea, extinderea penisului folosind bicarbonat de sodiu nu este posibilă, deoarece produsul nu poate afecta producția de androgeni în corpul masculin și, în consecință, rata de dezvoltare a organelor genitale.

Modalități de utilizare a sifonului

Bicarbonatul de sodiu poate fi luat pe cale orală? Gastroenterologii avertizează că atunci când se iau oral o soluție de sodă, concentrația substanțelor neutralizatoare de acid trebuie să fie mică. Utilizarea excesivă a bicarbonatului de sodiu poate provoca iritații și inflamații ale mucoasei stomacului. Nu are sens să folosiți sifon pentru a mări penisul, cu toate acestea, este posibil să eliminați arsurile la stomac și consecințele arsurilor termice cu ajutorul său în două moduri:

Oral

Principiul de bază al utilizării unei soluții de sodă nu este acela de a combina procesul de digestie cu aportul oral de bicarbonat de sodiu. În timpul digestiei alimentelor, acidul pătrunde în stomac, care este neutralizat cu alcali. Pentru a preveni degradarea alimentelor în stomac, puteți folosi sifon cu o oră înainte sau cu o oră și jumătate după masă. Pentru prepararea corectă a soluției, este nevoie de aproximativ 1/3 linguriță. se toarnă 200 ml apă fierbinte în pulbere albă. Soluția se consumă cel mai bine pe stomacul gol la 15-20 de minute după trezire.

În exterior

Pentru a accelera vindecarea rănilor pe suprafața pielii, se recomandă aplicarea soluției de sodă în exterior. Există două metode principale de utilizare a pulberii cristaline fine:

  • băi alcaline: adăugați o cantitate mică de bicarbonat de sodiu într-un recipient umplut cu apă fierbinte; tifonul este umezit în soluția preparată, cu ajutorul căruia suprafața plăgii este spălată de 2-3 ori pe zi;
  • creme cosmetice: Vaselina, uleiul de masaj sau crema pentru bebeluși sunt folosite ca bază pentru prepararea cremei, la care se adaugă ½ linguriță. sifon; utilizarea regulată a cremei poate înmuia pielea și poate preveni dezvoltarea inflamației purulente în zonele afectate ale țesuturilor.

Bicarbonatul de sodiu acționează ca stimulator al proceselor biochimice din țesuturile moi. Dar înainte de a utiliza pudra în scopuri medicinale, trebuie rambursată fără greș. Oricine a băut o soluție cu sodă fără a scoate dioxidul de carbon din ea știe că în timp acest lucru duce la balonare și flatulență. Urologii avertizează că mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu poate fi periculoasă pentru sănătate. Dacă aplicați unguent de bicarbonat de sodiu pe penis, acesta va duce ulterior la deshidratarea epidermei și la apariția fisurilor pe suprafața acesteia.

Consultanță de specialitate

O pulbere neutralizantă a acidului care nu afectează dimensiunea penisului trebuie utilizată în conformitate cu recomandările specifice ale medicilor, deoarece sifonul duce adesea la inflamația stomacului. Utilizarea necorespunzătoare a produsului înrăutățește sănătatea și duce la complicații. De aceea bicarbonatul de sodiu pentru a mări falusul nu este folosit în medicina tradițională.

Este important să înțelegem că medicamentele alcalinizante, cel mai bine, normalizează nivelul acidității în tractul gastro-intestinal și previn dezvoltarea bacteriilor. Utilizarea pulberii cristaline fine nu afectează lungimea și circumferința trunchiului genital.

Înainte de a utiliza bicarbonat de sodiu, este recomandabil să citiți următoarele recomandări ale experților:

  • pentru administrare orală, puteți utiliza numai sodă slăbită (înainte de utilizare, se toarnă cu apă fierbinte, a cărei temperatură nu trebuie să fie mai mică de 60 ° C);
  • nu puteți utiliza bicarbonat de sodiu în caz de exacerbare a bolilor gastro-intestinale cronice;
  • soluția de sodiu se recomandă să fie consumată fierbinte cu 1-1, 5 ore înainte de mese de 2 ori pe zi, nu mai mult de 4 zile la rând;
  • doza optimă a pulberii este de la 1/3 linguriță. pentru 200-250 ml de apă fierbinte.

Mărirea penisului cu sodă este contraindicată persoanelor care suferă de aciditate scăzută a stomacului.

Concluzie

Din cele de mai sus, rezultă că mărirea penisului cu sifon nu numai că nu are sens, dar poate afecta și sănătatea.

Administrarea orală prelungită a soluțiilor alcalinizante este plină de iritarea membranelor mucoase și deshidratarea corpului. Potrivit experților, este pur și simplu imposibil să măriți penisul cu ajutorul cremelor sau pulberilor. Este posibil să se influențeze dimensiunea penisului numai prin intermediul procedurilor de fizioterapie, simulatoare speciale și faloplastie.