Mărirea penisului

În general se acceptă faptul că aproape toți bărbații, fără excepție, doresc să aibă un membrudimensiuni maridecât este. Desigur, o astfel de generalizare brută nu este pe deplin corectă. Cu toate acestea, potrivit diverselor surse,aproximativ 45 - 55% dintre bărbați nu sunt mulțumiți de dimensiunea penisului lor. . .

Și, deși problema dimensiunii preferate a demnității masculine pentru bărbați și femei rămâne controversată, ar trebui să se recunoască faptul că posibilitățile de creștere a dimensiunii penisului au primit întotdeauna multă atenție.

Minciuni și adevăruri despre mărirea penisului.

Dimensiunea penisului este un subiect important pentru aproape orice bărbat. Oricine lucrează, oricare ar fi naționalitatea, indiferent de venit, caracter și vârstă, aproape toată lumeaun bărbat se gândește mai mult sau mai puțin dacă are o dimensiune normală a penisului. . .

dimensiunea medie în centimetri

În viața reală, valorile medii ale lungimii penisului în timpul excitării sexuale variază de la 13 la 16 cm.

Bineînțeles, producătorii și agenții de publicitate fără scrupule nu au putut să nu profite de această stare de lucruri: acum bărbaților li se oferă multe metode menite să mărească dimensiunea penisului - rapid, sigur și garantat! Desigur, în marea majoritate a cazurilor, aceasta este pură înșelăciune.

Să dămCele mai evidente promisiuni false ale măririi penisului. . .

FALS 1. Tablete și capsule de pe Internet.

Indiferent dacă sunt ieftine sau scumpe, aceste produse promit să crească dimensiunea penisului datorită prezenței diverselor ierburi, vitamine, extracte, hormoni etc.

Adevăr:de fapt, astfel de „medicamente" nu sunt capabile să schimbe cu adevărat dimensiunea penisului. În cel mai bun caz, astfel de „pastile" nu vor afecta nimic. În cel mai rău caz -posibilă vătămare a corpului. . .

Nu mai luați pastile fără a vă consulta medicul; evitați să luați medicamente care se vând numai pe internet și care nu sunt prezentate în rețeaua de farmacii.

FALS 2. Loțiuni, creme și tot felul de unguente pentru mărirea penisului.

Adevăr:aceste produse conțin adesea o componentă iritantă (de exemplu, pe bază de piper). Uneori, acest lucru poate duce la o creștere temporară a dimensiunii penisului din cauza edemului tisular mai mult sau mai puțin pronunțat. Dar umflarea va trece și dimensiunea va reveni la starea inițială. Cu utilizarea regulată a iritanților, există riscul de inflamație cronică a țesuturilor.

FALS 3. Amestecuri „șoc", „tehnici pentru creșterea miraculoasă a penisului" etc.

Vorbim despre presupuse „inventate" modalități nebunești de mărire a penisului: de exemplu, prin frecarea cu soluții de sodă cu oțet, tincturi de piper etc.

Adevăr:toate aceste „rețete" exploatează credulitatea oamenilor (în special a persoanelor în vârstă) și sunt concepute pentru a atrage atenția asupra publicității.

Rețineți că astfel de recomandări, oricât de tentante ar părea, nu au nicio justificare serioasă și, în urma acestora, vă puteți face rău.

Metode eficiente de mărire a penisului.

Metodele eficiente de mărire a penisului includ:

  1. „Mărirea naturală a penisului"prin tracțiune (întindere) sau sub influența presiunii negative locale (LOD);
  2. terapia hormonală;
  3. operații chirurgicale.

„Extinderea naturală a penisului", LLP.

Pentru așa-numitele. Pot fi utilizate dispozitive de „mărire naturală a penisului" pentru tracțiunea (întinderea) penisului (extensori), precum și dispozitive de vid (pompe, aparate pentru terapie cu presiune negativă locală).

pompă de vid pentru mărirea penisului

Dispozitivele de vid întind țesuturile penisului (corpul cavernos și corpul spongios) și cresc temporar fluxul sanguin arterial către penis.

structura penisului

Aceste dispozitive sunt sigure când sunt utilizate corect. Ele le pot face rău numai cu o expunere deliberată excesivă la presiune scăzută (în ciuda senzațiilor dureroase): în acest caz, sunt posibile rupturi capilare cu formarea hematoamelor, formarea temporară a umflării penisului.

Utilizarea sistematică și prelungită a unei pompe de vid poate duce la o creștere a lungimii și diametrului penisului. Dar efectul nu durează mult: după oprirea utilizării pompei de vid, dimensiunea penisului revine rapid la starea inițială. În plus,utilizarea regulată a dispozitivelor de vid poate duce la întinderea excesivă a corpului cavernos, ceea ce determină o slăbire temporară a erecției (penisul devine mai moale în timpul erecției).

În acest caz, motivul slăbirii erecției este creșterea volumului corpului cavernos, fără o creștere corespunzătoare a fluxului sanguin arterial.

cum se produce o erecție

Cu o creștere semnificativă a volumului corpului cavernos, cantitatea obișnuită de sânge care curge prin arterele profunde ar putea să nu fie suficientă pentru a umple peșterile cu sânge. În acest caz, tunica albuginea corpului cavernos nu va stoarce suficient de puternic plexul venos și, prin urmare, sângele din corpul cavernos va fi deversat în vena eferentă - nu se poate produce o erecție rigidă cu drepturi depline. Când fluxul de sânge prin sistemul venos depășește fluxul de sânge prin artere, se vorbește despre acesteadisfuncție erectilă veno-ocluzivă. . .

Acesta este un lucru important de care trebuie să fii conștient atunci când încerci să-ți mărești penisul!

Pentru o viață intimă de înaltă calitate și o satisfacție sexuală deplină a fiecăruia dintre parteneri, rigiditatea penisului în timpul erecției nu este mai puțin importantă decât dimensiunea sa.

Utilizareaextensori ai penisului. . . Extensiile sunt concepute pentru a întinde penisul și a-i mări lungimea (dardiametrul penisului nu crește la purtarea extensorului). Utilizarea extensoarelor, precum dispozitivele de vid, este una dintre cele mai eficiente metode de creștere a lungimii penisului.

extensor de mărire a penisului

Dacă extensorul este purtat timp de mai multe luni, creșterea realizată a lungimii penisului rămâne mult timp. Daratunci când utilizați un extender, există riscul de întindere excesivă a corpurilor cavernos, ceea ce poate duce la o slăbire a funcției erectile. . .

Pentru a crește dimensiunea penisului folosind o pompă de vid sau un extensor fără a slăbi erecția, este necesar, simultan cu creșterea volumului corpului cavernos, să se asigure un flux sanguin crescut către penis la excitare.

Cu alte cuvinte, este important să se obțină apariția unui efect vasodilatator și, prin urmare, să crească fluxul de sânge arterial către organele genitale în timpul erecției.

În aceste scopuri, pot fi utilizate medicamente din grupul inhibitorilor de fosfodiesterază de tip 5. Cu toate acestea, utilizarea necontrolată a acestor medicamente poate fi dăunătoare pentru bărbați: aceste medicamente au o serie de efecte secundare nedorite din partea sistemului cardiovascular. În plus, cu utilizarea prelungită a inhibitorilor de fosfodiesterază de tip 5, se formează o dependență farmacologică, care poate duce la o creștere treptată a dozei de medicament și, în cele din urmă, la pierderea capacității de a avea relații sexuale fără a lua o pastilă. Rețineți că urologii competenți prescriu foarte atent inhibitori de fosfodiesterază de tip 5 și numai pentru disfuncția erectilă severă.

O alternativă la inhibitorii de fosfodiesterază de tip 5 este utilizarea metodelor fizice de expunere.

Vorbim despre utilizarea unor factori electroterapeutici, cum ar fi:câmp magnetic pulsat de joasă frecvență, laser de intensitate redusă, lumină polarizată în intervalele vizibile și infraroșii. . .

Utilizarea combinată a diferiților factori fizici de influență poate crește semnificativ efectul total al fizioterapiei.

mașină de mărire a penisului

Magnetoterapia și fototerapia cu utilizarea cursului (10 sau mai multe proceduri efectuate la o frecvență de cel puțin 3 ori pe săptămână) au un efect vasodilatator pronunțat, care crește circulația sângelui în penis și îmbunătățește fluxul sanguin arterial în timpul unei erecții.În acest caz, efectul vasodilatator durează mult timp:până la 2 - 3 luni. . . În acest fel,concomitent cu o creștere treptată a volumului corpului cavernos sub influența presiunii negative locale, fluxul de sânge arterial crește, ceea ce face posibilă compensarea efectului negativ al întinderii excesive a corpului cavernos.. . .

Terapia hormonală.

Utilizarea dihidrotestosteronului în scopul creșterii dimensiunii penisului poate fi prescrisă bărbaților cu anomalii în dezvoltarea penisului. În aceste cazuri, dimensiunea penisului erect nu depășește 10 cm (așa-numitul „micropenis"). Motivul acestei afecțiuni este o încălcare a pubertății asociată cu o lipsă de dihidrotestoteronă.

Terapia hormonală are efecte secundare (de exemplu, chelie).

Operații chirurgicale.

Mărirea penisului este posibilă prin implantarea de implanturi în acesta (pentru aceasta, pot fi folosite părți musculare luate din locuri unde nu îndeplinesc o funcție semnificativă).

Ligamentotomia este o operație de mărire a penisului prin tăierea ligamentului de susținere al penisului.

anatomia membrului masculin

La adolescenți și bărbați tineri cu puțină experiență sexuală, ligamentele de susținere ale penisului sunt scurte și rigide, penisul se uită în sus când este erect sau este complet apăsat pe stomac. La bărbații mai în vârstă cu ligamente dezvoltate, penisul nu este ridicat în timpul erecției, ci este situat aproximativ paralel cu solul. Pe măsură ce ligamentele sunt întinse, unghiul penisului se modifică în timpul erecției, iar lungimea acestuia crește, de asemenea.

Transectarea chirurgicală a ligamentelor de susținere a penisului urmată de întinderea cu un extensor poate crește lungimea penisului.

înainte și după operația de mărire a penisului

După ligamentotomie, lungimea penisului crește, devine mai grea și privește în jos când este erectă.Operația nu duce la o creștere a grosimii penisului. . .

Posibile complicații ale operației: disfuncție erectilă, erecții dureroase.