Lista modalităților de mărire a penisului acasă

fata este surprinsă de dimensiunea crescută a penisului bărbatului

Aproape fiecare al treilea bărbat dorește în secret să-și mărească penisul, deși nu toată lumea decide să facă un pas atât de radical. Astăzi, experții au dezvoltat și oferă multe metode pentru mărirea organului genital masculin, dar cele mai mari rate de eficiență rămân în continuare cu metoda chirurgicală. Operațiunea prezintă o serie de dezavantaje - costuri ridicate și riscuri.

Pe baza acestui fapt, mulți bărbați preferă să caute modalități de a-și crește penisul acasă în diverse surse și pe internet. Cele mai importante motive pentru dorința de a mări penisul sunt nemulțumirea față de partenerul sexual, precum și problemele psihologice ale bărbatului însuși. Dar, înainte de a căuta astfel de metode, trebuie să vă familiarizați cu normele de dimensiuni general acceptate, fără influența stereotipurilor și a modelelor nerezonabile.

Este, în general, posibil să măriți penisul?

Prima întrebare care apare pentru mulți bărbați este dacă este posibil să se mărească deloc dimensiunea penisului fără intervenție chirurgicală.

măsurând dimensiunea penisului

Dar, înainte de a clarifica această problemă, merită să vă determinați cu exactitate propriile dimensiuni, să le comparați cu normele fiziologice, pentru a evalua astfel fezabilitatea unei creșteri a penisului.

Pentru trimitere!Dacă penisul unui bărbat are 14-18 cm lungime și 3-4 cm în diametru, nu este nevoie să îl măriți, iar astfel de aspirații ale unui bărbat sunt rezultatul unor probleme psihologice.

În acest moment, medicina modernă și cunoașterea omenirii sugerează mai multe moduri în care puteți mări cu adevărat penisul. Și anume:

 • operație, un pas costisitor și foarte riscant;
 • extender, adică un dispozitiv specializat pentru alungirea penisului;
 • o pompă cu o metodă de vid pentru întinderea țesuturilor penisului;
 • creme și spray-uri pentru mărirea casei cu efect temporar;
 • masturbarea și masajul care încălzesc și întind țesuturile penisului.

Pentru a obține rezultate excelente în încercările de acasă și pentru a mări rapid penisul, puteți recurge la mai multe metode simultan. Abordarea combinată în acest caz va juca doar pe mâinile omului în aspirațiile și dorințele sale.

Cum să vă măriți penisul acasă fără intervenție chirurgicală?

În ciuda scepticismului evident cu privire la modul în care îți poți crește penisul acasă, majoritatea scepticilor înfocați încă încearcă să încerce tehnicile pe cont propriu. La urma urmei, doar experiența personală poate deveni o confirmare exactă a faptului că astfel de eforturi funcționează sau sunt încă un divorț. Principala regulă pentru obținerea rezultatelor este implementarea sistematică strict conform recomandărilor.

Exerciții

erecție bună după mărirea penisului

Experții au dezvoltat exerciții speciale, a căror implementare regulată duce la încălzirea și întinderea țesuturilor penisului, ceea ce înseamnă că puteți crește dimensiunea penisului acasă.

 • În primul rând, pielea penisului trebuie încălzită pentru o mai mare elasticitate a țesuturilor. Sarea încălzită într-o tigaie este plasată într-o pungă țesută, după care se aplică pe penis.
 • Apoi, trebuie să obțineți o stare de erecție, dar, în același timp, să suspendați excitația sexuală la jumătatea drumului. Pentru aceasta, un om va avea nevoie de un lubrifiant special.
 • Apoi, se face un inel cu două degete ale mâinii, care se închide la baza penisului. Strângând inelul strâns, acesta este efectuat până la cap, ca și cum ar încerca să întindă penisul în lungime.
 • Nu trebuie să atingeți capul în timp ce efectuați exercițiul. În primul rând, se efectuează aproximativ 40 de întinderi, crescându-le treptat de până la 200 de ori.

Acest exercițiu pentru mărirea penisului se numește Jelqing sau tehnica de vedere dublă. Drept urmare, țesuturile penisului sunt încălzite, ceea ce înseamnă că devin susceptibile la întindere.

Masaj

masaj pentru a crește dimensiunea penisului

Există o altă metodă, cum puteți crește fără durere și gratuit dimensiunea penisului acasă. În plus față de mărime, potența unui bărbat crește, de asemenea, semnificativ. Înainte de exerciții de masaj, încălziți mai întâi pielea folosind lubrifianți. Dar cel mai eficient este un prosop moale și ceai de plante pentru o baie de aburi. Prosopul este umezit în bulion fierbinte, după care este aplicat pe penis timp de câteva minute.

În plus, masajul se efectuează în două moduri - masaj într-o stare relaxată și în timpul unei erecții. Mai mult, ambele tehnici implică întinderea țesuturilor. Cu ajutorul palmelor, penisul trebuie adus puțin într-o stare activă, după care, prinzându-l, parcă, trageți-l în lateral, în jos și în sus. În plus, penisul poate fi rotit alternativ în sensul acelor de ceasornic și în sens invers acelor de ceasornic.

Dispozitive speciale

În plus, puteți crește creșterea penisului acasă cu ajutorul unor dispozitive speciale. Piața modernă oferă multe produse în astfel de scopuri, dar cele mai eficiente sunt pompele de vid și hidraulice, precum și extensoarele.

 1. Pompă de vid- un aparat pentru îmbunătățirea circulației sângelui și întinderea țesuturilor penisului, îmbunătățind elasticitatea vaselor de sânge și potența. Un astfel de dispozitiv include o pompă specială, un balon care funcționează în tandem pe principiul presiunii negative. După aceasta, corpurile cavernoase ale penisului se întind și se extind, sub valul de sânge, penisul devine mai mare.
 2. pompa de vid pentru mărirea penisului

  Instrucțiuni:

  • în primul rând, aerul este pompat afară, ca urmare a căruia, sub influența presiunii negative, sângele se precipită spre penis;
  • în fiecare zi trebuie să utilizați dispozitivul între 5 și 20 de minute;
  • în timpul exercițiului, este posibil să simțiți un pic de disconfort.

  Dacă utilizarea unei pompe de vid provoacă durere, astfel de activități trebuie oprite sau efectul redus. Dacă, în paralel cu pompa, sunt folosite creme speciale pentru mărirea penisului, rezultatul nu va întârzia să apară.

 3. Pompa de apa- o copie a unei pompe de vid, dar presiunea în acest caz creează un lichid. În plus, această pompă are un efect ușor, prevenind rănirea penisului.
 4. hidropompa pentru a crește dimensiunea penisului

  Instrucțiuni:

  • apa caldă este aspirată în baie, astfel încât nivelul ei să acopere omul până la talie;
  • trebuie să vă întindeți în apă caldă timp de 5-10 minute pentru a încălzi organele genitale;
  • apoi pompa este scufundată sub apă, după care trebuie introdus un element în ea;
  • amplasați pompa uniform în jurul penisului, susținând scrotul înainte de a crea un efect de vid;
  • se creează un vid cu ajutorul dispozitivului, după care omul trebuie să se relaxeze;
  • astfel încât vidul să nu se relaxeze, puteți efectua mai multe mișcări de legănare.

  Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv, puteți crește lungimea penisului îmbunătățind elasticitatea și fermitatea țesuturilor și vaselor de sânge. În plus, cu ajutorul unor astfel de exerciții, puteți preveni și chiar elimina disfuncția erectilă.

 5. Extender- un dispozitiv ortopedic care este folosit acasă pentru mărirea penisului. Un astfel de dispozitiv garantează mai multe schimbări pozitive simultan:
extensor de mărire a penisului
 • capacitatea de a crește grosimea penisului și lungimea acestuia;
 • întărirea fermității și forței penisului în timpul unei erecții;
 • o creștere a duratei actului sexual până la 60%;
 • îmbunătățirea formei anatomice a penisului;
 • rezultatele obținute rămân până la sfârșitul vieții.

Regulile de aplicare necesită purtarea extensorului puțin la început, până când penisul se obișnuiește cu astfel de încărcături. În medie, trebuie să îl purtați de la 4 la 6 ore, ajustând lungimea barei astfel încât bărbatul să nu simtă durere, ci doar puțin disconfort. Dacă a fost provocată o durere severă, purtarea dispozitivului este amânată pentru o perioadă.

Pentru trimitere!Trebuie să purtați extensorul timp de 3-8 luni, după care are loc întinderea și alinierea maximă a penisului.

Spray-uri și geluri

Cu ajutorul anumitor produse farmaceutice, puteți crește capul penisului și dimensiunea acestuia, dacă alegeți medicamentul potrivit. În fiecare zi, industria farmaceutică produce din ce în ce mai multe produse pentru creșterea penisului. Dar, în același timp, trebuie să ne amintim că astfel de fonduri își asumă de obicei doar un efect temporar, în timp ce sunt aplicate pe pielea organelor genitale în scopul propus.

Cele mai eficiente mijloace pentru creșterea penisului sunt cele în care substanța activă este ghimbirul, ginsengul, glicina sau arginina. De obicei, vorbim despre lubrifianți speciali, creme și geluri care se aplică cu puțin timp înainte de actul sexual. După aceea, componentele pătrund în fluxul sanguin, crescând circulația sângelui, precum și încălzind țesuturile penisului. Efectul rezultat durează aproximativ 3 ore.

Cât de importantă este dimensiunea?

Conform statisticilor, dimensiunea penisului este mult mai importantă pentru bărbații înșiși, în timp ce femeile nu apreciază dimensiunea, ci capacitatea și capacitatea de a o folosi. Din punct de vedere al anatomiei și fiziologiei, știința a confirmat de mai multe ori că penisul unui bărbat normal ar trebui să aibă o lungime de 12-18 cm. În plus, înălțimea unui bărbat, categoria sa de greutate, fizicul și rasa, joacă un rol important rol aici.

Un penis mare nu este întotdeauna o chestiune de mândrie pentru bărbați. După cum a demonstrat practica, un penis mare poate oferi unei femei în timpul actului sexual nu multă plăcere, ci, dimpotrivă, durere și disconfort. Și stereotipurile conform cărora marea bărbăție este o chestiune de mândrie și un semn de masculinitate au fost mult timp risipite.

Precauții

consultația medicului privind contraindicațiile pentru mărirea penisului

Înainte de a recurge singur la tehnicile de mărire a penisului, trebuie să vă consultați cu un specialist în astfel de probleme. Cel mai adesea, dorința de mărire a penisului este neîntemeiată, există situații în care pot provoca rău. De exemplu, cremele și gelurile speciale pentru creșterea penisului pot sugera prezența contraindicațiilor, care sunt importante de luat în considerare înainte de cumpărare.

Pentru trimitere!Nici un exercițiu sau proceduri de mărire a penisului nu ar trebui să fie însoțit de durere. În plus, experții avertizează că metoda promovată pentru a mări un penis cu sifon este o ficțiune completă.

Exercițiile fizice, masajul și utilizarea dispozitivelor speciale pot provoca traume la nivelul penisului dacă se utilizează aceste tehnici, abateri de la recomandări. Fiecare tehnică ar trebui să înceapă mică, crescând treptat durata și intensitatea utilizării. Și, bineînțeles, nu uitați să hidratați pielea penisului, să încălziți țesuturile înainte de proceduri.

Uneori este suficient doar pentru a crește erecția.

Pentru a mări penisul unui bărbat, uneori un bărbat trebuie doar să atingă o erecție maximă. Datorită acțiunii factorilor negativi sau a tulburărilor sexuale, un penis mic poate fi rezultatul unei erecții lente și insuficient de puternice. Prin urmare, experții îi sfătuiesc pe bărbați să recurgă la tehnica de mărire a penisului și restabilirea unei erecții prin masturbare.

O cremă hidratantă se aplică mai întâi pe penis (puteți folosi o cremă pentru creșterea penisului unui bărbat), apoi puteți efectua mișcări de încălzire cu mâinile. Când penisul este mărit sub influența unei erecții, este necesar să efectuați mișcări în sus și în jos, ca și cum ar fi întins pielea penisului. De asemenea, puteți stoarce ușor penisul în apropierea glandului, ceea ce va crește doar fluxul de sânge.

un bărbat cu penis mărit

Remediile populare

Medicina tradițională nu implică prezența rețetelor și instrumentelor speciale, datorită cărora puteți crește dimensiunea penisului. Dar are în arsenalul ei astfel de instrumente cu care puteți îmbunătăți funcția erectilă și potența. Pentru aceasta, puteți folosi ierburi afrodisiace speciale - ginseng, gingko biloba, cimbru sau păducel.

Util pentru îmbunătățirea calității actului sexual va fi o tinctură de ovăz sălbatic, o tinctură de usturoi, precum și o plantă medicinală pulmonară. Ei bine, mierea și nucile sunt considerate cel mai important favorit al remediilor populare pentru zona genitală masculină.