Cum să mărești rapid penisul masculin acasă

Dimensiunea penisului este un motiv de îngrijorare pentru bărbații de orice vârstă, începând cu adolescența. Atât băieții tineri, cât și bărbații maturi sunt îngrijorați de felul în care arată în ochii femeilor, așa că întrebarea cum să mărești un penis acasă va apărea mai devreme sau mai târziu.

Într-adevăr, pentru a crește demnitatea, nu trebuie să vă întindeți pe masa de operație. În plus, intervenția chirurgicală se efectuează numai din motive medicale. Dar orice bărbat poate face o serie de manipulări simple acasă, principalul lucru este să aleagă tehnica și metoda corespunzătoare.

metode de marire a penisului

Ce determină dimensiunea penisului?

Mărimea și alte caracteristici anatomice ale organului genital masculin (forma, îndoire) sunt individuale, la fel ca și culoarea ochilor și dimensiunea picioarelor. Nu există nicio relație între dimensiunea nasului, a degetelor, a picioarelor și a penisului, așa că aceste concepții greșite nu trebuie crezute.

Corpurile spongioase și cavernose căptușesc cea mai mare parte a penisului. În ele intră sângele în timpul excitării sexuale, astfel încât penisul crește în dimensiune și se întărește. Evident, fluxul sanguin normal este unul dintre cei mai importanți factori pentru o erecție.

În cazul încălcării fluxului sanguin în zona pelviană, în primul rând, sănătatea bărbaților are de suferit. Deci, un bărbat care nu este mulțumit de dimensiunea penisului sau de calitatea erecției ar trebui în primul rând să verifice sistemul cardiovascular.

În plus, partea exterioară, vizibilă a penisului nu este întregul penis. Unele dintre ele sunt ascunse în interior. Dacă un bărbat este supraponderal, mai mult vor fi ascunși în stratul gras al scrotului, astfel încât penisul va părea și mai mic.

Relația dintre rasă și dimensiunea penisului

Glumele despre afro-americani și dimensiunea bărbăției nu sunt deloc glume: există într-adevăr o relație între rasă și dimensiunea penisului.

Deci, pentru asiatici, norma este de 10 cm. Pentru reprezentanții rasei negroide, dimensiunea medie este de 16-17 cm. În țara noastră și în Europa, cifra normală este de 13-14 cm.

Recordul înregistrat în istorie este un penis de peste 33 cm lungime și 15 cm în diametru. Un om cu o asemenea demnitate a trăit în secolul al XX-lea.

În articol vă vom spune cum să măriți penisul acasă în detaliu, citiți până la sfârșit.

Vârsta și medii

În ciuda faptului că există un concept de „normă" în ceea ce privește dimensiunea penisului, acesta este foarte condiționat. Gama de proporții este atât de largă încât specialistul a trebuit să facă o medie chiar și a celor mai diferite valori. Prin urmare, o diferență de +/- câțiva centimetri încă nu înseamnă nimic.

Creșterea penisului la băieții sănătoși începe în jurul vârstei de 9 ani. Indicatorii medii ai corpului într-o stare calmă sunt după cum urmează:

 • 9-12 ani: dimensiune medie - 4 cm, creștere cu aproximativ 0, 5-1 cm pe an;
 • 13-15 ani: dimensiune minima - 5-6 cm;
 • 16-18 ani: dimensiune medie - 7-10 cm.

În timpul excitării sexuale, indicatorii cresc:

 • 9-12 ani: până la 8-11 cm;
 • 13-15 ani: până la 12-16 cm;
 • 16-18 ani: până la 13-17 cm.

După vârsta adultă, membrul încetează să crească în lungime, dar va continua să crească în volum. În unele cazuri, lungimea poate chiar să scadă ușor.

Interesant, la fete, adâncimea vaginului într-o stare excitată și calmă corespunde mărimii penisului masculin. Adică, dacă unii reprezentanți ai sexului slab pot atinge apogeul plăcerii atunci când sunt în contact cu un bărbat a cărui dimensiune a penisului este aproape de 20 cm, atunci 14 cm vor fi suficiente pentru alții. Mai mult, elasticitatea vaginului vă permite să se adaptează la orice diametru al organului masculin.

Pentru majoritatea femeilor, lungimea optima este de 15 cm Mai mult, multe femei, in contact cu barbati cu un penis mare, pot experimenta dureri si disconfort. Prin urmare, a spune că principalul lucru este lungimea este fundamental greșit.

Câți centimetri poți mări un penis acasă?

Pe Internet puteți găsi informații că acasă este posibilă mărirea penisului cu până la 5 cm în diametru și lungime. Desigur, acest lucru este greu de crezut, dar dacă toți factorii coincid, un astfel de rezultat poate fi obținut.

Următorii factori influențează rezultatul final:

 • caracteristicile individuale și fiziologia corpului - dacă un bărbat este predispus la o creștere rapidă, atunci penisul poate crește semnificativ;
 • răbdare și perseverență - poate dura luni de zile pentru a lucra și a aplica diverse metode, așa că perseverența va veni la îndemână;
 • regularitate - numai cu implementarea constantă și sistematică a procedurilor se pot obține rezultate vizibile.

Nu ar trebui să vă așteptați la +5 cm fantastici, dar un penis poate crește cu adevărat cu 1-2 cm. În unele cazuri, este posibilă o creștere de până la 4 cm.

IMPORTANT! Mărirea semnificativă a penisului poate fi realizată numai prin metode chirurgicale.

Metode de mărire a penisului acasă

Scopul poate fi atins în diferite moduri. Unele sunt mai ușoare, altele sunt mai dificile, unele necesită pregătire specială, altele nu. Dar toate metodele și tehnicile au un lucru în comun: înainte de a începe procedurile, este necesar să consultați un urolog.

Contraindicatii

Metodele de marire a penisului la domiciliu sunt simple si sigure, dar nu se poate recurge la ele in unele cazuri. Contraindicații generale pentru utilizarea tuturor tehnicilor și metodelor:

 • boli infecțioase;
 • exacerbarea patologiilor cronice;
 • boli venerice;
 • inflamație a pielii penisului.

Dispozitive și instrumente pentru mărirea penisului

Înainte de a stabili un obiectiv de creștere a penisului, este necesar să studiați toate metodele și tehnicile existente și să aveți grijă să cumpărați în avans dispozitive speciale.

Extender

Un extender este un dispozitiv care ajută la creșterea lungimii, grosimii și la eliminarea curburii unui organ. Este necesar pentru întinderea penisului și poate fi recomandat de un medic după intervenții chirurgicale masculine (extirparea prostatei, implantare penisului, ligamentotomie etc. ).

prelungitor de penis

Pentru mărirea independentă a penisului, se folosesc 3 tipuri de extensii:

 • garou - cel mai puțin popular, deoarece strâng puternic penisul și se recomandă să fie purtat nu mai mult de 30 de minute într-o singură procedură și nu mai mult de 6 ore pe zi;
 • curea - cea mai populară, confortabilă și sigură;
 • vacuum - nu este recomandat pentru uzura indelungata, deoarece sunt pline de vezicule in capul penisului;
 • vacuum-adhesive - extendere bazate pe actiunea vidului si a unui gel special, foarte scump, dar eficient.

Alegând această metodă, ar trebui să vă acordați pentru 6-12 luni de purtare regulată a extenderului. Cel puțin 6 ore pe zi vor trebui acordate procedurii zilnic, pentru a vedea în cele din urmă o creștere de 3 cm sau mai mult.

pompă de apă

Un dispozitiv clasic pentru mărirea penisului, care este conceput pentru a îmbunătăți permeabilitatea vasculară. În timpul utilizării pompei, țesuturile penisului sunt întinse, datorită cărora o cantitate mare de sânge oxigenat intră în penis. În același timp, celulele organului primesc nutriție, ceea ce contribuie nu numai la creșterea acestuia, ci și la îmbunătățirea potenței.

Principiul de funcționare al pompei este următorul: organul este plasat într-un cilindru, al cărui capăt este prins de un inel. Din acest motiv, se formează un vid, care provoacă un aflux puternic de sânge, iar penisul devine mai mare și intră într-o stare de excitare sexuală.

pompa de vid pentru marirea penisului

Avantajele acestei metode:

 • prevenirea impotenței;
 • prevenirea congestiei;
 • activarea rețelelor capilare „dormite";
 • îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice;
 • erecție crescută;
 • prelungirea actului sexual.

Dezavantajele metodei:

 • rezultat pe termen scurt
 • posibile reacții adverse (leziuni ale țesuturilor, vaselor de sânge, vânătăi și abcese);
 • dacă timpul de purtare este depășit cu 20-25 de minute, poate apărea impotență temporară, precum și subțierea pielii și pierderea culorii sale naturale.

Pompele de mărire a penisului sunt aer și apă. În primul caz, organul este plasat într-un mediu de aer cu presiune negativă; în al doilea, este necesară o cantitate mică de apă caldă. Pompele de apă sunt considerate mai blânde, în timp ce pompele de aer dau un rezultat mai evident - până la +2 cm lungime.

REFERINŢĂ! Cu această metodă de mărire a penisului, este necesar să alegeți dimensiunea potrivită a balonului.

Tehnica pompei:

 • curățați și uscați bine dispozitivul;
 • plasați organul în interiorul balonului;
 • apăsați baza balonului pe pubis în unghi drept;
 • folosind o para, pompați încet aerul din balon.

Pentru prima procedură sunt suficiente 2-3 minute. Treptat, puteți crește durata procedurii până la maximum 30-40 de minute.

cum functioneaza o pompa de vid

Efectul de vid în balon este creat fie folosind o pompă manuală, fie apăsând butonul de pornire dacă pompa este electrică. O creștere uniformă a presiunii crește fluxul sanguin, astfel încât penisul crește mult mai mult decât cu o erecție naturală.

Cu utilizarea corectă a pompei, nu vor exista reacții și consecințe negative. De obicei, după o singură procedură, se poate obține o creștere a penisului cu aproximativ 10%, iar efectul durează câteva ore.

Dacă faceți o regulă să folosiți pompa zilnic timp de câțiva ani, rezultatul va fi mai stabil și de lungă durată. În acest caz, nu se recomandă depășirea ratei temporare de utilizare a pompei, altfel sistemul vascular al penisului va fi deteriorat, iar pe suprafața acestuia se vor forma vânătăi, vânătăi și umflături.

Targă

Targa se numește sistem de centură, care constă dintr-o blocare a capului, un inel de împingere și o centură flexibilă.

targa pentru marirea penisului

Există mai multe varietăți ale unui astfel de dispozitiv.

 1. Mecanic, care este atașat cu o buclă. Această targă poate fi folosită doar acasă.
 2. Aspiratorul este echipat cu o duză care poate fi purtată discret sub haine zilnic. În acest caz, pe baza organului este pus un inel, iar o bandă trece de-a lungul șoldurilor. Elementele de fixare sunt fixate pe cap, iar dimensiunea targii este reglată cu o cataramă.

Cuier

Una dintre cele mai extreme metode de mărire a penisului, care este practicată în principal de africani. Esența sa se rezumă la atașarea unei sarcini pe penis, care întinde organul și contribuie astfel la creșterea în lungime a acestuia.

Când este suspendat, ligamentul de susținere este antrenat, iar învelișul proteic este supus la cea mai mare sarcină. În acest caz, penisul crește în lungime și volum.

atârnând o greutate pentru a întinde penisul

Clasificare umeraș:

 • mecanic - capul este comprimat de elemente de fixare speciale;
 • vid - capul este fixat cu o duză de vid.

Procedura se efectuează în poziție șezând, mai rar - în picioare. Sarcina trage penisul în jos într-un unghi drept, datorită căruia umerașul trage ligamentul. Dacă utilizați această metodă în fiecare zi, în timp, organul va deveni cu 2-3 cm mai mare. Luați în considerare mai multe modalități de a mări penisul mai târziu în articol.

Expander

Acest instrument desface corpurile cavernoase, spongioase, țesuturile fibroase, eliberând astfel spațiu pentru fluxul sanguin. După 2 luni de antrenament regulat, puteți vedea rezultatul: creșterea este de 0, 5-1 cm.

Efectul final poate fi apreciat la un an de la începerea lor.

duze

Duzele sunt concepute pentru a crește penisul direct în timpul actului sexual. Nu necesită pregătire și abilități speciale, sunt foarte accesibile și pot fi achiziționate de la orice magazin intim.

Duzele de pe organele genitale sunt diferite, iar efectul și metoda de stimulare a partenerului depind de tipul de duză:

 • duze cu stimularea clitorisului și anusului;
 • duze de îngroșare;
 • modele cu vibrații;
 • modele de relief;
 • gel stimulatori.
sfaturi pentru marirea penisului

Atunci când alegeți o duză, trebuie să vă ghidați nu atât de preferințele personale, cât de senzațiile unui partener. Unele dispozitive nu oferă fetei plăcere, ci tocmai opusul: nu toată lumea, de exemplu, va fi de acord să stimuleze anusul.

inele de erecție

Inelul de erecție este un dispozitiv pentru terapia de strângere, al cărui rezultat final este o creștere a corpurilor cavernoși și, respectiv, a penisului. Instrumentul este pus pe baza penisului și provoacă senzații destul de plăcute, neobișnuite - acesta este principalul său avantaj.

inel de erecție pentru mărirea penisului

Dintre deficiențe - atingerea lentă a rezultatelor.

Exerciții

Exercițiile fizice speciale contribuie la creșterea lungimii și a circumferinței penisului. Datorită sarcinii, elasticitatea pielii, a țesutului fibros conjunctiv și a învelișului proteic crește, iar întinderea țesutului duce inevitabil la creșterea penisului.

jelqing

Jelqing este cea mai veche tehnică de mărire a penisului folosită în Orientul Mijlociu. În timpul antrenamentului, un bărbat efectuează manipulări puternice de tragere, ca atunci când mulge o vacă. În același timp, nu sunt necesare materiale și instrumente pentru un antrenament uscat și un lubrifiant pentru un antrenament umed blând. A treia opțiune de antrenament existentă este presiunea jelqing, care este potrivită pentru bărbații foarte curajoși și rezistenți.

Primele antrenamente sunt efectuate pe penis, care este în repaus. Dacă vă angajați în jelqing în timpul unei erecții, nu va exista niciun rezultat și, în unele cazuri, puteți afecta și organul.

jelqing pentru marirea penisului

Fiecare antrenament ar trebui să dureze aproximativ 60 de minute. În același timp, este de dorit să fii singur în apartament pentru a te concentra cât mai mult pe procedură și pe rezultat.

În prealabil, organul sexual trebuie învelit cu un prosop umed cald: în acest caz, penisul este aburit, corpurile cavernoase devin mai elastice. Apoi, trebuie să prindeți baza penisului cu degetul mare și arătător și să-l țineți în această poziție timp de 10 secunde.

După aceea, fără a deschide inelul degetelor, sunt conduși la cap. Prima mână rămâne pe cap, iar a doua repetă aceleași manipulări. Când mâinile de pe cap se ating, acestea pot fi desprinse și exercițiul se poate repeta.

Pentru prima zi sunt suficiente 50-100 de repetări, iar după 2-3 săptămâni, puteți crește numărul de repetări la 200. În același timp, sunt acceptabile pauze de 15-30 de minute.

Metoda Jelqing umed:

 • aplicați un lubrifiant pe penis;
 • conectați degetul mare și arătătorul unei mâini la baza penisului și fixați-l strâns;
 • strângând ușor penisul, duceți mâna la cap;
 • repetați o mișcare similară cu cealaltă mână, fără a dizolva inelul cu prima;
 • efectuați 100-200 de repetări fără a modifica intensitatea presiunii.

La efectuarea exercițiilor, nu se recomandă modificarea forței de presiune, precum și a ritmului și a ritmului. Este suficient să adere la o presiune ușoară și un ritm mediu, astfel încât să nu existe senzații dureroase.

După 2 luni de antrenament regulat (de 2-3 ori pe săptămână), Jelqing-ul este permis în timpul unei erecții mici (până la 40-75%). Dacă aceste antrenamente sunt nedureroase și confortabile, puteți trece la Jelqing uscat, adică. nu utilizați lubrifiant.

Jelqing-ul poate fi combinat cu exerciții de întindere. Acest lucru duce la rezultate mai tangibile și mai rapide. Pentru a face acest lucru, după fiecare jelq (muls) trageți ușor penisul.

Masaj

Una dintre cele mai sigure și eficiente moduri de a întinde țesuturile penisului, de a crește aportul de sânge la organ și de a crește dimensiunea acestuia. Pentru a obține cel mai bun rezultat, se recomandă combinarea tehnicilor de masaj cu încălzire, aplicații, băi, folosind creme speciale, geluri și spray-uri destinate creșterii penisului.

Masturbare

Masturbarea aparține și ea exercițiilor, deoarece în timpul acestei acțiuni se dezvoltă mușchii netezi ai endoteliului, spatele și partea de mijloc a organului se îngroașă. În timp, penisul poate crește semnificativ în lungime și grosime.

Frecvența și durata recomandată a cursului de creștere a penisului cu 1, 5-2, 5 cm în lungime și 0, 5 cm în grosime este de 6 ori pe săptămână timp de 5 luni.

Rezultate bune pot fi obținute dacă te masturbezi după un duș fierbinte și aplici un lubrifiant cu factor de creștere. Este necesar să obțineți o emoție maximă, așa că este recomandabil să alegeți cea mai confortabilă poziție și să vă acordați vizionând un videoclip erotic. Acest lucru este necesar pentru ca toți mușchii perineului să fie implicați în proces.

În mod ideal, procesul de masturbare ar trebui să decurgă astfel:

 • face un duș fierbinte;
 • luați o poziție confortabilă, porniți un videoclip interesant;
 • aplicați o cremă sau un lubrifiant pe organele genitale;
 • încălziți țesuturile cu mișcări de masaj;
 • obține o erecție maximă;
 • faceți un inel din două degete;
 • efectuați mișcări uniforme de jos în sus, exercitând o ușoară presiune asupra penisului;
 • atinge eliberarea sexuală maximă.

Șezut se întinde

Acest exercițiu este recomandat să fie făcut atunci când penisul este în stare semi-erect. Pentru el, trebuie să tragi corpul în jos și să-l iei înapoi, apoi să stai pe el câteva minute.

În timpul întinderii, presiunea asupra corpurilor cavernosi crește, datorită faptului că penisul crește în lungime și diametru.

flexia penisului pentru creșterea dimensiunii

îndoire

Această tehnică se realizează și în stare de semi-erecție. Un bărbat trebuie să îndoaie penisul în direcții diferite, prevenind apariția disconfortului și durerii.

Julia

Manipularea are scopul de a crește circumferința organului și este de dorit să o efectueze după tehnica Jelqing. În același timp, se efectuează aproape aceleași mișcări, dar nu continuu, ca la Jelqing, dar cu opriri periodice de câteva secunde. A ajunge chiar cu acest cap nu este necesar.

Pentru un antrenament sunt suficiente 4-5 repetări. În timpul exercițiului Juliei, sângele intră în corpul penisului, iar natura mișcărilor este de așa natură încât împiedică scurgerea acestuia.

Această metodă de mărire a penisului masculin s-a dovedit foarte bună de mult timp.

Prindere

Clampingul este prinderea penisului cu cleme, timp în care accesul sângelui în venele externe este oprit. Numai arterele interne primesc nutriție, datorită căreia penisul crește atât în stare calmă, cât și în stare excitată.

Pentru cei care abia încep să exerseze campingul, nu sunt alocate mai mult de 10 minute pentru un antrenament. După aceea, trebuie să efectuați un mic masaj al penisului.

Dacă în timpul antrenamentului există durere, arsură, disconfort, furnicături, culoarea pielii capului se schimbă, ar trebui să îndepărtați imediat clemele. În alte cazuri, este recomandat să puneți tampoane moi sub ele pentru a evita rănirea.

complexul Kegel

Un set de exerciții Kegel este mai bine cunoscut ca un antrenament pentru mușchii vaginului feminin. Cu toate acestea, va fi util și pentru bărbații care doresc să aibă o mare demnitate, deoarece exercițiile au ca scop stimularea mușchilor profundi ai coccisului și ai zonei pubiene.

REFERINŢĂ! Puteți simți munca acestor mușchi ținând urinare timp de câteva secunde.

Complexul în sine se reduce la contracția și relaxarea mușchilor alternanți timp de 30 de secunde, persistând în fiecare stare timp de 2-4-6 secunde. În timp, puteți crește timpul de antrenament, precum și să încetiniți ritmul: cu cât apare mai încet tensiunea musculară, cu atât se simt mai bine.

După complex, se recomandă să faceți o pauză și să relaxați complet mușchii.

Întinderea

Întinderea vă permite să măriți capul, lungimea și diametrul penisului. Există multe variante ale acestui antrenament, variind de la mișcări de intensitate scăzută ale brațelor până la utilizarea dispozitivelor speciale.

Principalul lucru este să creșteți treptat intensitatea, durata antrenamentului și ritmul, să evitați durerea și să nu faceți mișcări bruște. Toată lumea ar trebui să înceapă cu acțiuni lente și netede și abia atunci puteți crește sarcina, ascultându-vă în mod constant sentimentele.

Reguli de întindere:

 • începe cu 20 de lovituri pe erecții de 0-40%;
 • întinde penisul în sus, eliberând presiunea la fiecare 2 secunde;
 • continuați complexul timp de 5 minute sau până la 40-50 de abordări;
 • combina întinderea cu practicile de respirație.

Înainte de întindere, se recomandă să faceți un duș fierbinte, care ajută la încălzirea țesuturilor și la reducerea riscului de rănire.

Exerciții taoiste

Acesta este un complex care combină exercițiile de respirație și meditația. Exercițiul începe cu poziția de pornire - picioarele depărtate la lățimea umerilor. Apoi, trebuie să apăsați degetul mijlociu pe adâncitura din craniu și să masați într-un cerc, acordând atenție respirației.

IMPORTANT! Trebuie să inspirați încet pe nas și să expirați pe gură.

După aceea, este necesar să se retragă mușchii pelvieni timp de 10-15 secunde. Un astfel de complex este recomandat să fie repetat de 21 de ori.

Rezultatele tehnicii depind de caracteristicile individuale: la fel ca în sala de sport. Unii reușesc să obțină un efect bun în câteva luni, în timp ce alții observă o creștere a penisului abia după un an și doar 0, 5 cm.

Sifon

Bicarbonatul de sodiu obișnuit poate ajuta în procesul de lucru asupra parametrilor penisului acasă. Va fi nevoie de doar 1 linguriță de sifon dizolvată în apă caldă: această compoziție este folosită pentru băi pentru penis.

Penisul trebuie coborât într-un recipient cu sifon dizolvat în apă timp de 10 minute cu o oră înainte de actul sexual intenționat. În acest moment, există o creștere a circulației sângelui, ceea ce contribuie la o erecție îmbunătățită de înaltă calitate.

IMPORTANT! La această metodă se poate recurge doar în cazuri de urgență și nu prea des. Băile cu sifon pot duce la arsuri pe pielea delicată a penisului.

În ciuda popularității acestei metode, nu are nicio justificare științifică. Mulți experți consideră această tehnică absurdă și chiar periculoasă, deoarece argumentul unor „guru" dubioase sună extrem de ridicol: sifonul întărește legătura karmică a oamenilor cu forțele naturii: focul, apa, pământul și aerul.

Cei care susțin această metodă sunt sfătuiți să procedeze după cum urmează:

 • se dizolvă într-un pahar cu apă 0, 5 linguriță. sifon;
 • după procedurile de apă, turnați penisul cu o soluție gata preparată;
 • scufundați penisul cu șervețele umede.

Tehnica nu va da efectul așteptat, dar poate duce la iritații, mâncărimi și arsuri ale țesuturilor. Prin urmare, medicii recomandă să nu credeți în astfel de metode nemiloase și să recurgeți la tehnici mai raționale de mărire a penisului acasă.

Masuri de securitate

Tehnicile de mărire a penisului au loc numai dacă bărbatul nu are contraindicații pentru astfel de experimente. Contraindicațiile includ:

 • probleme mentale;
 • boli de piele și venerice;
 • inflamație și infecție a regiunii pelvine.

Opinia medicilor

În cea mai mare parte, experții sunt siguri că printre toate, chiar și modalități nebunești de a crește penisul acasă, există cele care merită atenție. Acestea includ utilizarea unei pompe și a unui set de exerciții Kegel.

În practica medicală se vorbește despre dimensiunea mică a penisului doar dacă vorbim de patologii. În alte cazuri, este vorba de parametri individuali care nu vor corespunde întotdeauna normelor impuse de societate.

Merită să vă faceți griji cu privire la dimensiunea penisului numai dacă există patologii congenitale care împiedică creșterea normală a acestuia, precum și dacă există defecte după leziuni și boli. În alte cazuri, ar trebui mai degrabă să rezolvăm problema psihologică și nu să lupți pentru stereotipurile impuse de societate.

Multe produse atât pentru uz extern (creme, unguente, loțiuni) cât și pentru uz intern (suplimente alimentare) nu s-au dovedit a fi fiabile, sigure și eficiente. Cele mai multe dintre ele sunt căutate doar datorită unor campanii publicitare bune, pentru care autorii medicamentelor nu scutesc nicio cheltuială.

În prezent, se știe doar o singură procedură care conferă organului o formă și o dimensiune normală - o operație care se efectuează cu o potrivire ridicată a scrotului la diametrul penisului. În acest caz, este parțial detașat, din cauza căruia o parte a penisului este expusă.